Logo GWV De Vrijbuter

JeugdNieuw2

Voorjaarstraining Opti Combi 2024

De voorjaarstraining is een wedstrijdgerichte training voor de Optimist zeiler. De kosten bedragen 35,00 per training. Dit is inclusief een warme hellinghap voor de zeilers.

Je kunt je inschrijven voor een blok van 4 trainingen. 

 

De training kan doorgang vinden bij minimaal 5 zeilers.  

 

Inschrijven voor 20 februari.

 

Via onderstaande knop kun je inschrijven en betalen.

 

betalen via IDEAL

 De data zijn als volgt:

zo 3 mrt Voorjaarstraining
zo 10 mrt Voorjaarstraining
zo 17 mrt Voorjaarstraining

zo 24 mrt

zo 7 april

Voorjaarstraining

Voorjaarstraining

Tot ziens bij de voorjaarstrainingen!

 

Algemene informatie voorjaarsstraining:

  • Wij zullen rescue en walouders over de verschillende ouders verdelen via een schema. In de appgroepen zullen we dit verder communiceren. Mocht je niet kunnen op de dag dat je bent ingedeeld om te helpen, dan wordt er verwacht dat je zelf vervanging regelt.
  • Let op: De slagboom is gesloten en kan niet via de knop of op een andere manier worden geopend. Een parkeerpas kun je aanvragen bij de lidmaatschapsaanvraag. Na betaling van de factuur wordt de pas opgestuurd. Heb je geen pas of ben je deze vergeten, dan kun je alleen buiten het terrein parkeren.
  • Eenieder dient er zelf voor te zorgen dat zijn boot tijdig bij GWV De Vrijbuiter is. Gedurende de gehele trainingsperiode kunnen de boten daar blijven. De stallingplaatsen zullen op de eerste trainingsdag toegewezen worden.
  • Een droogpak of een dik wetsuit (5 mm) is verplicht. Dit geldt ook voor het dragen van een fleecemuts en zeilhandschoenen. In plaats van een 5mm wetsuit wordt momenteel vaak gevaren met een 4mm longjohn, daarover een 3mm neopreen vest en een dikke (fleece gevoerd) spraytop. Er is thermo onderkleding voor onder wetsuits te krijgen voor de heel koude dagen.
  • De bootjes graag voor aanvang van de trainingen volledig controleren: alle bindlijntjes goed vastgezet; trimlijnen en vallen niet versleten, goedwerkende (ratel)blokken; drijvende sleeplijn van 8 m en 6 mm enz. Kortom; bootje pico bello in orde. De boot dient verzekerd te zijn voor schade aan derden.
  • Wanneer je je hebt ingeschreven, maar niet aanwezig kunt zijn, kunnen wij geen geld retourneren. Wij hebben immers op jouw aanwezigheid ingespeeld en kosten gemaakt.

Voor vragen kun je mailen naar jeugdzeilen@gwvdevrijbuiter.nl

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: