Logo GWV De Vrijbuter

JeugdNieuw2

Voorjaarstraining Optimisten/Splash 2023

De voorjaarstraining is een wedstrijdgerichte training voor Optimist, Splash en Laser en vindt plaats op zondag tijdens de laatste 3 weekenden van maart en het eerste weekend van april. De trainingen voor de Optimisten worden gegeven door Ying en voor de Splash door Anne. De kosten bedragen 35,00 per training. 

Er zal een app groep worden aangemaakt, waarin de trainers vermelden hoe laat de voorbespreking zal zijn.

De training kan doorgang vinden bij minimaal 6 zeilers per klasse/niveau en max 9. (Daarna zullen we een nieuwe groep van min 6 zeilers moeten kunnen vormen)

 

Via onderstaande knop kun je inschrijven en betalen.

 

inschrijven.

 

Tot ziens bij de voorjaarstrainingen!

 

Algemene informatie voorjaarsstraining:

  • Wij zullen rescue en walouders over de verschillende ouders verdelen via een schema. In de appgroepen zullen we dit verder communiceren. Mocht je niet kunnen op de dag dat je bent ingedeeld om te helpen, dan wordt er verwacht dat je zelf vervanging regelt.
  • Let op: De slagboom is gesloten en kan niet via de knop of op een andere manier worden geopend. Een parkeerpas kun je aanvragen bij de lidmaatschapsaanvraag. Na betaling van de factuur wordt de pas opgestuurd. Heb je geen pas of ben je deze vergeten, dan kun je alleen buiten het terrein parkeren.
  • De horeca is gesloten, voor walouders is er gelegenheid om in een aparte ruimte te verblijven.
  • Eenieder dient er zelf voor te zorgen dat zijn boot tijdig bij GWV De Vrijbuiter is. Gedurende de gehele trainingsperiode kunnen de boten daar blijven. De stallingplaatsen zullen op de eerste trainingsdag toegewezen worden.
  • Een droogpak of een dik wetsuit (5 mm) is verplicht. Dit geldt ook voor het dragen van een fleecemuts en zeilhandschoenen. In plaats van een 5mm wetsuit wordt momenteel vaak gevaren met een 4mm longjohn, daarover een 3mm neopreen vest en een dikke (fleece gevoerd) spraytop. Er is thermo onderkleding voor onder wetsuits te krijgen voor de heel koude dagen.
  • De bootjes graag voor aanvang van de trainingen volledig controleren: alle bindlijntjes goed vastgezet; trimlijnen en vallen niet versleten, goedwerkende (ratel)blokken; drijvende sleeplijn van 8 m en 6 mm enz. Kortom; bootje pico bello in orde. De boot dient verzekerd te zijn voor schade aan derden.
  • Wanneer je je hebt ingeschreven, maar niet aanwezig kunt zijn, kunnen wij geen geld retourneren. Wij hebben immers op jouw aanwezigheid ingespeeld en kosten gemaakt.

Voor vragen kun je mailen naar jeugdzeilen@gwvdevrijbuiter.nl

 

Agenda

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: