Logo GWV De Vrijbuter

JeugdNieuw2

Inschrijven najaarstraining

De inschrijving voor de najaarstraining Optimist, Splash, Laser 4.7 en Laser Radial is geopend.

De voor- en najaarstraining zijn wedstrijdgerichte trainingen. Het meeste rendement haal je eruit door mee te doen aan de trainingen op 3, 10 en 17 novembver èn de Chocoladelettercup op zondag 24 november.

De trainingen voor Splash, Laser 4.7 en Laser Radial worden verzorgd door JZL (JeugdZeilen Loosdrecht). Meer informatie vind je op de website van JZL, inschrijven gaat via sportinschrijving. Schrijf je snel in!

Kosten 77,50 euro  tot 23 oktober, daarna 90 euro! Inschrijving mogelijk tot 30 oktober.

Verdere informatie op deze pagina is voor de Optimist.

De Optimist trainingen worden gegeven door de voor jullie bekende trainers van de Vrijbuiter. Er zijn ook weer uitgebreidere Optimist weekendtrainingen en die worden gegeven door Annemieke Beemster. Alle info voor de Opti's vind je hieronder.

Alle kosten zijn inclusief een warme snack tijdens de lunchpauze.

Je kunt inschrijven voor 2 pakketten:

3 zondagen trainen + 1 dag wedstrijdbegeleiding: 3, 10,17 november inclusief inschrijfgeld en begeleiding chocoladelettercup op 24 november. Kosten € 100,-

4 weekenden trainen 2,3, 9,10, 16,17,23 nov inclusief inschrijfgeld en begeleiding chocoladelettercup op 24 november. Kosten €200,-

Inschrijven gaat via sportinschrijving. Je schrijft automatisch in voor het basispakket van €100,- dat je aanvult met €100,- voor weekendtraining met begeleiding en inschrijving winterwedstrijden.

We zoeken altijd ouders die kunnen opstappen als rescue of die walouder willen zijn. Geef aan bij inschrijven welke dag we op je kunnen rekenen.

Schrijf je hier in. Inschrijven kan tot en met maandag 28 oktober

Tot ziens bij de najaarstrainingen!

Algemene informatie najaarstraining:

  • Eenieder dient er zelf voor te zorgen dat de Optimist tijdig bij GWV De Vrijbuiter is. Gedurende de gehele trainingsperiode kunnen de boten daar blijven. De stallingplaatsen zullen op de eerste trainingsdag toegewezen worden.
  • Deelname staat open voor alle Optimistzeilers die reeds aan de voorjaarstraining 2019 hebben deelgenomen of in het bezit zijn van minimaal CWO JZ1-II (B)diploma of Vrijbuiter 2 diploma. Overige deelnemers zullen alleen na overleg met de coördinatoren worden toegelaten. Overleg vooraf met je instructeur / trainer.
  • Een droogpak of een dik wetsuit (5 mm) is verplicht. Dit geldt ook voor het dragen van een fleecemuts en zeilhandschoenen. In plaats van een 5mm wetsuit wordt momenteel vaak gevaren met een 4mm longjohn, daarover een 3mm neopreen vest en een dikke (fleece gevoerd) spraytop. Er is thermo onderkleding voor onder wetsuits te krijgen voor de heel koude dagen.
  • Er zal worden getraind in meerdere groepen op diverse niveaus. Zo zullen we voor eenieder een zo optimaal mogelijk resultaat bereiken.
  • De trainingen zullen van 09:30 uur (vaarklaar zijn) tot ca 16:00 uur (einde nabespreking) gehouden worden.
  • De bootjes graag voor aanvang van de trainingen volledig controleren: alle bindlijntjes goed vastgezet; trimlijnen en vallen niet versleten, goedwerkende (ratel)blokken; drijvende sleeplijn van 8 m en 6 mm enz. Kortom; bootje pico bello in orde. De boot dient verzekerd te zijn voor schade aan derden.

Voor vragen kun je mailen naar retsmeeb.ekeimenna.[antispam].@gmail.com of telefonisch contact opnemen via 06-18606940

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: