Logo GWV De Vrijbuter

JeugdNieuw2

Najaarstraining 2022 Optimist Combi / Splashes

NAJAARS TRAINING 2022 Optimist COMBI / Splashes

Zien jullie ook zo op tegen de herfst? Het zeilseizoen lijkt bijna ten einde, en wat dan te doen in de weekenden? Maar,  wees gerust, wij zijn alweer druk met inplannen  van de activiteiten voor het najaar.

Vanaf zaterdag 5 november kun je vier weken achter elkaar lekker trainen op de plas. Je kunt ervoor kiezen om alleen op zondag te komen varen, maar je kunt ook het hele weekend trainen.

We sluiten zondag 27 november af met de inmiddels bekende Chocoladeletter Cup en tevens de Clubkampioenschappen. Je ouders kunnen ook meedoen op de 27e! Zij kunnen strijden met een team in een Valk. Hierover volgt later meer info, maar inschrijven kan al wel vast!

De kosten bedragen € 300,00 voor een weekend arrangement of € 150,00 voor 4 zondagen. De prijs is inclusief een warme snack voor de zeilers tussen de middag.

Geef je snel op, zodat wij alles vast kunnen leggen.

Tijden volgen via de appgroepen.

Je kunt je inschrijven en direct betalen door op de volgende link te klikken:  

inschrijven 

Tot ziens bij de najaarstrainingen!

 

Algemene informatie najaarstraining:

  • Inschrijving is alleen mogelijk voor het gehele programma
  • Na inschrijving zal je als ouder worden ingedeeld als rescue of als walouder.
  • De training zal doorgang vinden als er minimaal 6 boten per groep zijn aangemeld. Mocht dit niet het geval zijn dan nemen we contact met je op.
  • Mocht de zeiler onverwachts niet kunnen deelnemen aan de training dan doen wij ons uiterste best, maar kunnen wij niet garanderen dat je geld terug krijgt. Wij hebben immers al kosten gemaakt.
  • Eenieder dient er zelf voor te zorgen dat de Optimist tijdig bij GWV De Vrijbuiter is. Gedurende de gehele trainingsperiode kunnen de boten daar blijven. De stallingplaatsen zullen op de eerste trainingsdag toegewezen worden.
  • Een droogpak of een dik wetsuit (5 mm) is verplicht. Dit geldt ook voor het dragen van een fleecemuts en zeilhandschoenen. In plaats van een 5mm wetsuit wordt momenteel vaak gevaren met een 4mm longjohn, daarover een 3mm neopreen vest en een dikke (fleece gevoerd) spraytop. Er is thermo onderkleding voor onder wetsuits te krijgen voor de heel koude dagen.
  • De bootjes graag voor aanvang van de trainingen volledig controleren: alle bindlijntjes goed vastgezet; trimlijnen en vallen niet versleten, goedwerkende (ratel)blokken; drijvende sleeplijn van 8 m en 6 mm enz. Kortom; bootje pico bello in orde. De boot dient verzekerd te zijn voor schade aan derden.
  • Als je normaal je boot in de winteropstelling  overdekt laat opbergen, laat dan even weten via nestaalpgil.[antispam].@gwvdevrijbuiter.nl dat je je boot blijft gebruiken voor de najaarstraining.

Voor vragen kun je mailen naar retsmeeb.ekeimenna.[antispam].@gmail.com of telefonisch contact opnemen via 06-18606940

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: