Logo GWV De Vrijbuter

JeugdNieuw2

Herstkamp Optimist

HERFSTKAMP OPTIMIST

Dit najaar organiseren wij voor het eerst een herfstkamp op een buiten locatie. We gaan varen op de Grevelingen. Het water is qua temperatuur nog te doen en toch kunnen we dan lekker trainen op open water. Onze buren varen er ook, dus we kunnen mooie wedstrijdjes oefenen.

Datum: 18 t/m 22 oktober

Locatie: Zeil- en surfcentrum Brouwersdam

Kosten: 250 euro per zeiler voor training en begeleiding op de wal. Kosten voor eten en slapen zijn op basis van nafacturatie afhankelijk van de groepsgrootte. 

OPROEP: wij kunnen dit kamp niet organiseren zonder coördinatoren voor het boeken van accomodatie (ook voor de trainer), regelen van eten (ofwel restaurant boeken), regelen vervoer van de ribs etc. Graag opgeven via de inschrijvings link. Voor meer informatie kun je Annemieke contacten.

Let op: Het is niet mogelijk om je in te schrijven voor minder dan 5 dagen. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn na inschrijving, dan doen wij altijd ons best om je tegemoet te komen, maar aangezien wij al kosten gemaakt hebben kunnen wij dit niet garanderen. Wij rekenen op je begrip hiervoor.

Je kunt hier inschrijven.

 

Agenda

FEB
11
Opti pakketten 2024

Jeugdtraining

MRT
30
Splash 2024

Jeugdtraining

img-3699
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: