Logo GWV De Vrijbuter

JeugdNieuw2

Workum Zomerkamp

WORKUM ZOMERKAMP

Binnenkort zomervakantie! De corona regels worden snel soepeler, dus we zien het weer helemaal zitten om een mooi kamp te organiseren!

Data: 16-20 augustus (5 dagen)

Waar: Workum

Wie: laser 4.7/radial en Optimist combi/buitenploeg

Hoe: slapen in eigen tenten op It Soal

We willen er uiteraard weer een ECHT kamp van maken. Dus slapen in tenten, gezellig eten met elkaar, spelletjes in de avond, sporten in de ochtend en zeilen overdag! Wij houden rekening met je eigen ambitieniveau met het indelen van de groepen. Voor elke groep zorgen we voor een eigen programma, zodat er voor degenen die dit willen ook meer dan voldoende tijd is om lekker te spelen op de wal.

Voor degenen uit regio midden willen we ook een kamp aanbieden van 22 t/m 26 augustus in Workum als er voldoende deelnemers zijn (5 of meer per klasse)

Wil je meedoen? Geef je dan heel snel op zodat we campingplaatsen kunnen gaan boeken en aantal trainers kunnen gaan vastleggen.

Kosten: 250 euro per zeiler voor training en begeleiding op de wal. Kosten voor eten en slapen zijn op basis van nafacturatie afhankelijk van de groepsgrootte (schatting rond 200-250 euro)

OPROEP: wij kunnen deze kampen niet organiseren zonder coördinatoren voor het boeken van accomodatie (ook voor de trainer), regelen van eten (ofwel restaurant boeken), regelen vervoer van de ribs etc. We zoeken daarom zowel een coordinator voor de laser als voor de optimist. Graag opgeven via de inschrijvings link. Voor meer informatie kun je Annemieke contacten.

Let op: Het is niet mogelijk om je in te schrijven voor minder dan 5 dagen. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn na inschrijving, dan doen wij altijd ons best om je tegemoet te komen, maar aangezien wij al kosten gemaakt hebben kunnen wij dit niet garanderen. Wij rekenen op je begrip hiervoor.

Je kunt hier inschrijven.

 Kijk hier wie zich al hebben ingeschreven.

Agenda

FEB
11
Opti pakketten 2024

Jeugdtraining

MRT
30
Splash 2024

Jeugdtraining

jeugd-splash2 3
img-3699
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: