Logo GWV De Vrijbuter

JeugdNieuw2

Voorjaarstraining 2022

De voorjaarstraining is een wedstrijdgerichte training voor Optimist, Splash en Laser en vindt plaats in de vier weekenden in maart. Er kan gekozen worden voor vier trainingen op de zondagen of voor acht trainingen op de zaterdagen en zondagen. De trainingen worden gegeven door de trainers van de Vrijbuiter. 

De training kan doorgang vinden bij minimaal 5 zeilers per klasse/niveau en max 8. (Daarna zullen we een nieuwe groep van min 5 zeilers moeten kunnen vormen)

Wij zullen rescue en walouders over de verschillende ouders verdelen via een schema. In de appgroepen zullen we dit verder communiceren.

Op de zondagen verzorgen we een warme snack tijdens de lunchpauze.

Inschrijven kan tot en met 13 februari. Daarna alleen nog in overleg met de (hoofd)coach. Zorg dus dat je er snel bij bent.

Je kunt je hier inschrijven.

Tot ziens bij de voorjaarstrainingen!

Algemene informatie voorjaarsstraining:

  • Eenieder dient er zelf voor te zorgen dat zijn boot tijdig bij GWV De Vrijbuiter is. Gedurende de gehele trainingsperiode kunnen de boten daar blijven. De stallingplaatsen zullen op de eerste trainingsdag toegewezen worden.
  • Een droogpak of een dik wetsuit (5 mm) is verplicht. Dit geldt ook voor het dragen van een fleecemuts en zeilhandschoenen. In plaats van een 5mm wetsuit wordt momenteel vaak gevaren met een 4mm longjohn, daarover een 3mm neopreen vest en een dikke (fleece gevoerd) spraytop. Er is thermo onderkleding voor onder wetsuits te krijgen voor de heel koude dagen.
  • In verband met coranamaatregelen zullen de trainingstijden aangepast zijn. verdere informatie hierover volgt in de appgroepen.
  • De bootjes graag voor aanvang van de trainingen volledig controleren: alle bindlijntjes goed vastgezet; trimlijnen en vallen niet versleten, goedwerkende (ratel)blokken; drijvende sleeplijn van 8 m en 6 mm enz. Kortom; bootje pico bello in orde. De boot dient verzekerd te zijn voor schade aan derden.
  • Wanneer je je hebt ingeschreven, maar niet aanwezig kunt zijn, kunnen wij geen geld retourneren. Wij hebben immers op jouw aanwezigheid ingespeeld en kosten gemaakt.

Voor vragen kun je mailen naar jeugdzeilen@gwvdevrijbuiter.nl

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: