JeugdNieuw2

Voorjaarstraining

De inschrijving voor de voorjaarstraining Optimist 2019 is geopend!

De voorjaarstraining Splash en Laser Radiaal wordt georganiseerd door JeugdZeilen Loosdrecht (JZL) en vindt plaats op de KWVL, inschrijven gaat via de site van de KWVL 

De voorjaarstraining is een wedstrijdgerichte training en vindt plaats op de zondagen 10, 17, 24 en 31 maart. Op 31 maart is de traditionele Sprintregatta die onderdeel uitmaakt van de voorjaarstraining. De trainingen worden gegeven door de voor jullie bekende trainers van de Vrijbuiter.

Ook is er weer een intensieve voorjaarstraining gericht op (selectie)zeilers die nog beter voorbereid aan het seizoen willen beginnen. Omdat de eerste landelijke selectiewedstrijd al in het laatste weekend van maart is en het weekend daarvoor al op locatie in Heeg wordt getraind is de intensieve voorjaarstraining maar twee weekenden en vindt plaats op 9, 10, 16 en 17 maart. Deze intensieve voorjaarstraining wordt gegeven door Annemieke Beemster.

Je kunt dus inschrijven voor:

Reguliere voorjaarstraining op 10, 17, 24 en 31 maart inclusief deelname aan de Sprintregatta. Kosten €115,-

Intensieve voorjaarstraining op 9, 10, 16 en 17 maart. Kosten €120,-

We zoeken altijd ouders die kunnen opstappen als rescue of die walouder willen zijn. Geef aan bij inschrijven welke dag we op je kunnen rekenen.

Kosten zijn inclusief een warme snack tijdens de lunchpauze.

Schrijf je hier in. Inschrijven kan tot en met maandag 4 maart

Tot ziens bij de voorjaarstrainingen!

Algemene informatie voorjaarsstraining:

  • Eenieder dient er zelf voor te zorgen dat de Optimist tijdig bij GWV De Vrijbuiter is. Gedurende de gehele trainingsperiode kunnen de boten daar blijven. De stallingplaatsen zullen op de eerste trainingsdag toegewezen worden.
  • Deelname staat open voor alle Optimistzeilers die reeds in het bezit zijn van minimaal CWO JZ1-II (B)diploma of Vrijbuiter 2 diploma. Overige deelnemers zullen alleen na overleg met de coördinatoren worden toegelaten. Overleg vooraf met je instructeur / trainer.
  • Een droogpak of een dik wetsuit (5 mm) is verplicht. Dit geldt ook voor het dragen van een fleecemuts en zeilhandschoenen. In plaats van een 5mm wetsuit wordt momenteel vaak gevaren met een 4mm longjohn, daarover een 3mm neopreen vest en een dikke (fleece gevoerd) spraytop. Er is thermo onderkleding voor onder wetsuits te krijgen voor de heel koude dagen.
  • De trainingen zullen van 09:30 uur (vaarklaar zijn) tot ca 16:00 uur (einde nabespreking) gehouden worden. 
  • De bootjes graag voor aanvang van de trainingen volledig controleren: alle bindlijntjes goed vastgezet; trimlijnen en vallen niet versleten, goedwerkende (ratel)blokken; drijvende sleeplijn van 8 m en 6 mm enz. Kortom; bootje pico bello in orde. De boot dient verzekerd te zijn voor schade aan derden.

Voor vragen kun je mailen naar jeugdzeilen@gwvdevrijbuiter.nl of telefonisch contact opnemen via 06-5061060

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: