Logo GWV De Vrijbuter

JeugdNieuw2

Voorjaarstraining

De voorjaarstraining is een wedstrijdgerichte training voor Optimist, Splash en Laser en vindt plaats in de vier weekenden in maart. Er kan gekozen worden voor vier trainingen op de zondagen of voor acht trainingen op de zaterdagen en zondagen. De trainingen worden gegeven door de voor jullie bekende trainers van de Vrijbuiter. 

We zoeken altijd ouders die kunnen opstappen als rescue of die walouder willen zijn. In de appgroepen zullen we dat verder organiseren.

Op de zondagen verzorgen we een warme snack tijdens de lunchpauze.

Je kunt je hier inschrijven.

Tot ziens bij de voorjaarstrainingen!

Algemene informatie voorjaarsstraining:

  • Eenieder dient er zelf voor te zorgen dat zijn boot tijdig bij GWV De Vrijbuiter is. Gedurende de gehele trainingsperiode kunnen de boten daar blijven. De stallingplaatsen zullen op de eerste trainingsdag toegewezen worden.
  • Een droogpak of een dik wetsuit (5 mm) is verplicht. Dit geldt ook voor het dragen van een fleecemuts en zeilhandschoenen. In plaats van een 5mm wetsuit wordt momenteel vaak gevaren met een 4mm longjohn, daarover een 3mm neopreen vest en een dikke (fleece gevoerd) spraytop. Er is thermo onderkleding voor onder wetsuits te krijgen voor de heel koude dagen.
  • In verband met coranamaatregelen zullen de trainingstijden aangepast zijn. verdere informatie hierover volgt in de appgroepen.
  • De bootjes graag voor aanvang van de trainingen volledig controleren: alle bindlijntjes goed vastgezet; trimlijnen en vallen niet versleten, goedwerkende (ratel)blokken; drijvende sleeplijn van 8 m en 6 mm enz. Kortom; bootje pico bello in orde. De boot dient verzekerd te zijn voor schade aan derden.

Voor vragen kun je mailen naar jeugdzeilen@gwvdevrijbuiter.nl of telefonisch contact opnemen via 06-5061060

 

Agenda

APR
24
Workum kamp 2024

Jeugdzeilen

MEI
6
Begeleiding DYR 2024

Jeugdzeilen

MEI
13
Zomertraining Ilca 4 2024

Jeugdzeilen

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: