Logo GWV De Vrijbuter

JeugdNieuw2

Wedstrijdkampen Optimist

WEDSTRIJD KAMPEN OPTIMIST

Wedstrijdkamp Port Zelande

Van 25 maart tot en met 27 maart wordt er in Port Zelande een wedstrijdkamp georganiseerd.Zeilers uit de Buitenploeg kunnen zich via onderstaande knop inschrijven en betalen. De kosten bedragen €50,00 per dag voor begeleiding/training = € 150,00

Dit is exclusief reis- en verblijfkosten zeiler zelf en trainers. ivm de te boeken accomodatie verzoeken je we snel in te schrijven, in ieder geval voor 12 februari.

Voor meer informatie kun je contact met Annemieke opnemen.

 

DYR KAMP 

Van 3 mei tot en met 6 mei wordt het bekende DYR kamp georganiseerd.De zeilers zullen onder begeleding van de coach en trainers in huisjes op It Soal verblijven. Vanaf maandag is de accomodatie beschikbaar, zodat er dinsdag vroeg gevaren kan worden. Dit kamp is voor de ervaren zeilers, maar ook voor de combi zeilers die voor de eerste keer aan de DYR willen meenemen. Twijfel je of je kind hieraan mee kan doen? Neem dan contact met Annemiek of de trainer op.

De begeleidingskosten bedragen €50,00 per dag = € 200,00. Dit is excl accomodatie en overige verblijkosten voor de zeiler en exclusief reis- en verblijkosten trainer.

De kosten voor accomodatie zullen ca € 115,00 per zeiler bedragen.

 

In verband met de te boeken accomodatie, graag voor 12 februari inschrijven.

Je kunt je opgeven en direct betalen* via deze knop inschrijven.

* Er worden van te voren kosten gemaakt (trainers, inkoop t shirts etc, mocht je onverwacht niet mee kunnen varen dan proberen wij er alles aan te doen om geld terug te betalen, maar wij kunnen niet altijd garanderen dat je het (gehele) bedrag terugkrijgt.

 

 

img-7458

Agenda

FEB
11
Opti pakketten 2024

Jeugdtraining

MRT
30
Splash 2024

Jeugdtraining

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: