Logo GWV De Vrijbuter

JeugdNieuw2

Paastraining

Pasen: Paasfun & trainingswedstrijden 3 en 4 april

Tijdens het paasweekend op zaterdag 3 en zondag 4 april belooft het een heel gezellig weekend op de Vrijbuiter te worden.

We organiseren voor de Optimist, Laser en Splashes diverse trainingswedstrijden. Voor de Combi zeilers horen daar ook nog allerlei Paasactiviteiten bij.

Hans zal weer een overheerlijke warme snack verzorgen, gedurende de 2 dagen.

Kosten voor het weekend bedragen 35,00 euro per dag.

De meesten van jullie hebben zich al aangemeld via het inventarisatie formulier in de appgroepen maar iedereen moet zich nog even formeel inschrijven zodat de betaling via IDEAL ook direct geregeld kan worden. Dat kun je doen via onderstaande link 'hier inschrijven'. Ook als je je nog niet eerder hebt opgegeven via het inventarisatie formulier, kun je van onderstaande link gebruikmaken.

Je kunt je hier inschrijven.

Het programma start beide dagen om 10.30 uur (opgetuigd en aangekleed) en duurt tot ca 15.00 uur.

Verder gelden de onderstaande voorschriften:

  • Een droogpak of een dik wetsuit (5 mm) is verplicht. Dit geldt ook voor het dragen van een fleecemuts en zeilhandschoenen. In plaats van een 5mm wetsuit wordt momenteel vaak gevaren met een 4mm longjohn, daarover een 3mm neopreen vest en een dikke (fleece gevoerd) spraytop. Er is thermo onderkleding voor onder wetsuits te krijgen voor de heel koude dagen.
  • De bootjes graag voor aanvang van de trainingen volledig controleren: alle bindlijntjes goed vastgezet; trimlijnen en vallen niet versleten, goedwerkende (ratel)blokken; drijvende sleeplijn van 8 m en 6 mm enz. Kortom; bootje pico bello in orde. De boot dient verzekerd te zijn voor schade aan derden.
  • Helass zijn ivm de Corona maatregelen de kleedkamers nog steeds dicht. De toiletten mogen ook niet gebruikt worden om om te kleden.

Agenda

APR
24
Workum kamp 2024

Jeugdzeilen

MEI
6
Begeleiding DYR 2024

Jeugdzeilen

MEI
13
Zomertraining Ilca 4 2024

Jeugdzeilen

paashaas
jeugd-splash2 3
jeugd-splash1 3
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: