Logo GWV De Vrijbuter

JeugdNieuw2

Afscheid Annemieke Beemster

annemiekAFSCHEID ANNEMIEKE BEEMSTER

Ongeveer 10 jaar geleden raakte Annemieke betrokken bij De Vrijbuiter. Als ouder was zij zeer betrokken bij het trainen van de teams van haar eigen kinderen. Samen met een groep enthousiaste en betrokken ouders heeft zij het jeugdzeilen weer nieuw leven in geblazen op De Vrijbuiter. Als trainster met 2 zeilende zonen zat zij hele weekenden op het water en volgde zij de opleiding tot zeiltrainer 3 en 4 en een minor sportcoach. In 2019 ging het roer om. Annemieke zei haar carriere internet projectmanager vaarwel en koos voor een pas als zelfstandig zeiltrainer-coach.

 

Voor De Vrijbuiter heeft Annemieke veel betekend. Met haar heldere visie, haar tomeloze energie en haar liefde voor het zeilen en de zeilers zelf, heeft zij er mede voor gezorgd dat De Vrijbuiter op dit moment de grootste jeugdzeilverengiging van Nederland is. Zij heeft diverse zeilers naar het EK en zelfs naar het WK begeleid. Ook hebben diverse zeilers onder haar vleugels de nationale teams (NNT Optimist/NTT ILCA) bereikt.

 

Inmiddels is het tijd geworden om het pad als zeilcoach verder te bewandelen. Annemieke gaat een prachtige uitdaging aan bij het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond.

Natuurlijk zal Annemieke aan De Vrijbuiter verbonden blijven, als lid én als zeilmoeder. Maar toch willen wij graag een moment organiseren om Annemieke te bedanken voor alles wat zij voor onze zeilers en de vereniging gedaan heeft.

 

Daarom organiseren wij op vrijdag 9 juni vanaf 18.00 een gezellig samenzijn met een overheerlijk buffet om ca 18.30

 Je kunt je opgeven om mee te eten voor 4 juni as. De kosten bedragen € 25,00 per volwassene en € 12,50 voor kinderen tot 12 jaar.

Je kunt je opgeven en direct betalen via deze knop

 

 

Agenda

AUG
31
Najaarspakket LTT 2022

Jeugdtraining

FEB
7
Opti pakketten 2023

Jeugdtraining

FEB
7
Splash pakket 2023

Jeugdtraining

MRT
15
Begeleiding Optispring

Jeugdtraining

MRT
15
LTT pakket 2023

Jeugdtraining

APR
26
Optikamp 2023

Jeugdtraining

MEI
15
LTT pakket 2023 na DYR tm september

Jeugdtraining

JUN
9
Afscheidsdiner Annemiek Beemster

Jeugdtraining

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: