Haven

Verhuur recreatiehuisje "Lagerwal"

Als u lekker lang op Loosdrecht wilt vertoeven zonder in het bezit te zijn van een boot met bed, dan kan dat. Vrijbuiterleden kunnen namelijk gebruik maken van het prachtig gelegen recreatiehuisje 'Lagerwal' op onze haven. Met zeven slaapplaatsen is het groot genoeg voor de meeste gezinnen. Het is elementair qua inrichting, maar er zijn voorzieningen voor koken en eten, douchen, slapen, TV kijken en internetten.


In het zomerseizoen verhuren we Lagerwal per week, van vrijdag 14.00 uur tot vrijdag 10.00 uur. In het lopende kalenderjaar gaan de boekingen op first come, first serve basis. U kunt ook voor een volgend jaar reserveren. Ieder jaar wordt in januari bepaald welke aanvragen gehonoreerd kunnen worden. Overlappende aanvragen worden dan in overleg opgelost of door loting beslist. U kunt overigens ook meerdere weken reserveren.


In het winterseizoen is Lagerwal beschikbaar voor langere huurperiodes tegen lagere prijzen. Leden hebben voorrang, maar ook niet-leden kunnen zich aanmelden als huurder.


De weektarieven zijn te vinden in onze tarievenlijst. Ook het tarief van de verplichte schoonmaak aan het einde van iedere huurperiode treft u hierin aan. Nadere informatie over inventaris en huurvoorwaarden kunt u in de menublak vinden. De sleutel kan worden opgehaald bij de havenmeester Mark Kroneman of - als die niet aanwezig is - op het kantoor in het clubhuis.

Zin in een heerlijk weekje in het vaarseizoen aan de Loosdrechtse Plassen, met of juist zonder de kinderen? Stuur dan een e-mail met uw naam en de gewenste periode naar nestaalpgil.[antispam].@gwvdevrijbuiter.nl 

Denk erom: de verhuur gaat per week, vrijdag wisseldag.
Ook reserveringen voor volgend jaar en aanvragen voor langere huurperiodes van oktober tot april kunt u naar bovenstaand mailadres sturen.

Administratief Havencommissaris

 

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: