Haven

Bezoekers informatie

Welkom bij Gooise Watersport Vereniging De Vrijbuiter. U bent te gast op onze haven, derhalve willen wij u graag informeren over onze faciliteiten en gebruiksregels.

Havenmeester

Mark Kronenman is de havenmeester en heeft als zodanig de dagelijkse leiding over alle activiteiten op de haven. U kunt bij hem terecht voor het toewijzen van een ligplaats, het takelen van een schip of het stallen van een trailer. Dinsdag is zijn vrije dag en wij vragen u zijn rust te respecteren op die dag. In de zomermaanden (mei t/m september) wordt de havenmeester taak op dinsdag waargenomen door Vrijbuiter vrijwilligers. Het telefoonnummer van de (dienstdoende) havenmeester is: 06-54730303

Clubhuis

Toiletten douches bevinden zich in het vrij toegankelijke deel (24 uur open) van ons clubhuis. In de maanden juli en augustus is het restaurant gedeelte van het clubhuis dagelijks geopend. Wij verzoeken u niet in badkleding de zaal en terras te betreden.

Parkeren

Parkeren op het haventerrein is voorbehouden aan leden met een geldige parkeerpas. Bij evenementen zijn de parkeerfaciliteiten voor gasten opgenomen in de notice of race of een ander officieel document. Vanaf het parkeerterrein richting de plas is ons haventerrein aangemerkt als verkeersluw gebied. Dus, ook niet fietsen op de toegangsweg naar het clubhuis. Bagagekarren vindt u aan de straatkant van het haventerrein tegenover de woning van de havenmeester. Na gebruik deze graag weer terugzetten op deze plek.

Huisdieren

Wij verzoeken u vriendelijk uw hond niet los of aangelijnd op het haventerrein te laten lopen. U dient een bagagekar te gebruiken om uw hond van uw schip naar het parkeerterrein te vervoeren weer terug. Vergeet u niet de kar weer terug te brengen?

Elektriciteit

Op de haven bevinden zich diverse elektrische laadpunten. De havenmeester kan u helpen/informeren over het gebruik.

Internet

Wij beschikken over een draadloos netwerk (WIFI) voor internet toegang. Voor tijdelijke bezoekers met boot is het gebruik ervan gratis. Bij de havenmeester kunt u een combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord verkrijgen die 72 uur (3 dagen) geldig is.

Afval

Klein huishoudelijk afval kunt u deponeren in de container op het parkeerterrein. Voor ander afval als bilgewater e.d. kunt u zich wenden tot de havenmeester, deze wijst u de speciaal daarvoor bestemde depots aan.

Drinkwater

Het gebruik van drinkwater uit de diverse tappunten op onze haven is zonder kosten, het is niet de bedoeling dat dit water gebruikt wordt voor het schoonmaken van uw schip.

Zwemmen

Wij bieden geen officiële zwemfaciliteit. Zwemmen in de haven is niet toegestaan. Zwemmen in de open plas is voor eigen risico!

Tenten

Gedurende zeilevenementen is het mogelijk een beperkt aantal tenten op te zetten voor de duur van het evenement. Voor toewijzing en plaatsing verwijzen wij u naar de havenmeester.

Tarieven

Liggeld €1,70 per strekkende meter. Voor KNWV leden 2e dag zonder kosten, daarna weer volgens tarief. Elektra € 2,- per nacht. Tijdens evenementen wordt aan deelnemers geen liggeld berekend! Voor kanovaarders die lid zijn van een Nederlandse Kanobond en varend aankomen geldt met ingang van vaarseizoen 2011 een speciale gastvrijheidregeling.

Wij wensen u een prettig verblijf op onze haven toe!

Winterstorm

Afbeelding 037
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: