Haven

Bezoekersinformatie

Welkom bij Gooise Watersport Vereniging De Vrijbuiter. U bent te gast op onze haven en daarom willen wij u graag informeren over onze faciliteiten en gebruiksregels.

Havenmeester

Mark Kronenman is de havenmeester en heeft als zodanig de dagelijkse leiding over alle activiteiten op de haven. U kunt bij hem terecht voor het toewijzen van een ligplaats, het takelen van een schip of het stallen van een trailer. Dinsdag is zijn vrije dag en wij vragen u zijn rust te respecteren op die dag. In de zomermaanden (mei t/m september) wordt de taak van de havenmeester op dinsdag waargenomen door Vrijbuiter vrijwilligers. Het telefoonnummer van de (dienstdoende) havenmeester is: 06-54730303

Clubhuis

Toiletten en douches kunt u vinden in het clubhuis en zijn 24/7 open. In de maanden juli en augustus is het restaurantgedeelte van het clubhuis dagelijks geopend. Wij vragen u vriendelijk niet in badkleding het restaurant en terras te betreden.

Parkeren

Parkeren op het haventerrein is voorbehouden aan leden met een geldige parkeerpas. Bij evenementen staat de slagboom open en kunnen gasten vrij parkeren. Vanaf het parkeerterrein richting de plas is ons haventerrein aangemerkt als verkeersluwe zone. Dus ook niet fietsen op de toegangsweg naar het clubhuis. Bagagekarren vindt u tegenover de woning van de havenmeester.

Huisdieren

Wij verzoeken u vriendelijk uw hond niet los of aangelijnd op het haventerrein te laten lopen. U dient een bagage/hondenkar te gebruiken om uw hond van uw schip naar het parkeerterrein te vervoeren en vice versa.

Elektriciteit

Op de haven bevinden zich diverse elektrische aansluitpunten voor ligplaatshouders en passanten. De havenmeester kan u helpen/informeren over het gebruik.

Internet

Wij beschikken over een draadloos netwerk (WIFI) voor internettoegang. Voor passanten is het gebruik ervan gratis. Bij de havenmeester kunt u een combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord verkrijgen die 72 uur (3 dagen) geldig is.

Afval

Klein huishoudelijk afval kunt u deponeren in de verschillende containers op het afvaleiland. Voor bilgewaterafgifte kunt u zich melden bij de havenmeester. Chemisch afval zoals olie en verfblikken kunnen wij helaas niet innemen.

Drinkwater

Het gebruik van drinkwater uit de diverse tappunten op onze haven is zonder kosten. Wij verzoeken u vriendelijk om spaarzaam om te gaan met ons water.

Zwemmen

Wij bieden geen officiële zwemfaciliteit. Zwemmen in de haven is niet toegestaan. Zwemmen in de open plas is voor eigen risico!

Tenten

Gedurende zeilevenementen is het mogelijk een beperkt aantal tenten op te zetten voor de duur van het evenement. Voor toewijzing en plaatsing verwijzen wij u naar de havenmeester.

Tarieven

Liggeld € 2,60 per strekkende meter. Toeristenbelasting € 1,75 per opvarende per overnachting. Passanten dienen af te rekenen middels de Blue Water App. Tijdens evenementen wordt aan deelnemers geen liggeld berekend. 

Wij wensen u een prettig verblijf op onze haven!

Haven Cabomba Vrij

snip-uitgebreidt-met-cabomba-hark-en-veegequipment-medium
mooie-oogst-medium
vrijbuiter-cabomba-vrij-medium
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: