WAW verkleind

Woensdag Avond Training

De wedstrijdcommissie was bezig met de voorbereidingen voor het WAW (Woensdag Avond Wedstrijden) seizoen 2020 maar heeft dit medio maart vanwege het Coronavirus stilgelegd.

Na een periode van lockdown komen er thans wat versoepelingen. Echter, officiele wedstrijden mogen tot 1 september niet georganiseerd worden. 

Wel is er ruimte gekomen voor trainingen en onderlinge wedstrijden, de zogenaamde 'potjes varen'. Daarbij dient aan de maatregel dat we 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden voldaan te worden. In de praktijk betekent dat helaas dat dat in de meermansboten en kajuitjachten niet te realiseren dan wel te garanderen is. 

In het licht van alle maatregelen en verordeningen vanuit de overheid respectievelijk de Veiligheidsregio heeft de wedstrijdcommissie van GWV De Vrijbuiter dan ook besloten alleen een wekelijkse WoensdagAvondTraining (WAT) aan te bieden voor de eenmansboten en de twaalfvoetsjollen te beginnen op woensdag 3 juni.

Mocht het zo zijn dat van overheidswege deelname van meermansboten en kajuitjachten toelaatbaar wordt dan zullen wij dit besluit herwoverwegen.

De inschrijving voor de WAT is geopend!

Bezoek regelmatig deze pagina om het nieuws hierover te volgen.

De Wedstrijdcommissie 

 

 

IMG 0006 (Small)

Wedstrijden

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Gemeten  17:20
Temp23°C
WindNO3 bft
LV29  
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: