Front slide 1

Roeiwedstrijd 21 mei

Uitslagen Roeiwedstrijd 21 mei

Klik hier voor de uitslagen 

Roeiwedstrijd 21 mei 2022 

100 jaar Vrijbuiter! Dat vieren we graag samen met jullie. Schrijf je nu in voor deze unieke- en ludieke roeiwedstrijd met een uitgebreide lunch in Italiaanse sferen met uitzicht over de Loosdrechtse Plassen.

Na het palaver voor de stuurlieden rond de klok van 09.45 uur starten we de dag met  een mooie lange baan tussen de eilandjes door voor de heren. Hierna volgen de dames. Leuk voor publiek en alle roeiers; de start en finish zijn vanaf De Vrijbuiter goed te volgen. 

Feestelijke Italiaanse lunch

Na deze inspanning zetten we de tafels tegen elkaar aan om met alle roeiers te genieten van de heerlijke lunch en te proosten op ons 100 jarig bestaan. 

Middagprogramma 

Het middagprogramma bestaat uit een ludieke roeiwedstrijd. We verklappen nog niet wat, maar leuk wordt het! Aansluitend het welverdiende bier, de bitterballen en de prijsuitreiking. 

Programma

Het programma is als volgt (onder voorbehoud van wijzigingen):

08:30 ontvangst, boten te water

09:45 palaver

10:30 start Heren

11:30 start Dames

12:30 lunch

14:00 start Heren

15:00 start Dames

15:30 boten uit het water

16:30 prijsuitreiking

Wedstrijdbepalingen 

Omwille van de veiligheid wordt zoveel mogelijk het wedstrijdreglement van de DPGA gevolgd. Nadere informatie volgt. 

Deze wedstrijd telt niet mee voor het NK-klassement. 

Beeldmateriaal

Door aan dit evenement deel te nemen, verlenen deelnemers de organiserende autoriteit en de sponsoren automatisch het recht, zonder vergoeding, eeuwigdurend en naar hun eigen goeddunken, elke fotografische, audio en videoopname en andere reproducties van hen te maken, te gebruiken en te tonen, die op het water of op de evenement locatie zijn gemaakt vanaf de tijd van aankomst op de locatie tot de tijd van hun definitieve vertrek 

Parkeren  

Onze parkeerwachters staan paraat voor de begeleiding van het parkeren van de auto's, trailers en de tewaterlating van de gigs. Gelieve allen hun instructies op te volgen. 

Inschrijven 

Inschrijven voor dit evenement kan door te klikken op deze knop.

Tevens is er de mogelijkheid om de gig alvast naar De Vrijbuiter te brengen aansluitend aan de Spiegelrace op zaterdag 14 mei a.s. Dit vind je terug in het inschrijfformulier. 

Voor vragen of informatie mail naar: neieor.[antispam].@gwvdevrijbuiter.nl

 

impressie

100-jaar-logo 2
img-2508
images-1 2
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: