Clubhuis Verkleind

Vrijbuiterjeugd met 5! Sneekweekborden naar huis

Geplaatst op 11-08-2019  -  Categorie: Jeugdzeilen Algemeen

Voor de Vrijbuiterjeugd is de Sneekweek wel bijzonder goed verlopen. Maar liefst vijf eerste prijzen werden binnengehaald! In de Optimist gingen alle borden naar Vrijbuiters: Lynn Ruijter in de Optimist C, Lars van der Duin in de Optimist B en Zeb van dorst in de Optimist A. Yannick van den akker werd eerste in de Splash B en Hidde Schraffordt in de Laser 4.7.

In een aantal gevallen was er echt sprake van een Vrijbuiter strijd. In de de Optimist B ging de tweede plaats naar Vrijbuiter Merijn Ruijter en in de Laser 4.7 naar Lars Jansen. 

Een oogst van vijf borden is natuurlijk opvallend, maar dat de prijzen werden opgehaald in de nieuwe rode vrijbuiter sportshirtjes zorgde er helemaal voor dat de zeilers in de spotlights stonden.

Andere opvallende uitslagen van Vrijbuiter leden: Jurjen Blokzijl vierde in de Laser Master. Durk Willem dijkstra derde in de Laser Radial. Annemieke beemster tweede in de Laser radial Master. Bob Heineke vijfde in de Pampus Gold. Familie Dankers vijfde in de Randmeer. Saskia Arnold vijfde in de Solo en Annora Stavenuiter tweede in de Vrijheid.

Namens de jeugdzeilers bedanken we de ouders die iedere dag op het water waren om een oogje in het zeil te houden, maar in het bijzonder Nienke Brandt voor de begeleiding en coaching van de Optimist zeilers en het palaver ieder ochtend om 9.30!

 

De prijswinnaars! Lars, Yannick, Zeb, Hidde en Lynn

img-4345

photo-2019-08-08-21-40-34

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: