Clubhuis Verkleind

Vrijbuiter, Gefeliciteerd!

Geplaatst op 26-02-2022  -  Categorie: 100 jaar Vrijbuiter Algemeen  -  Auteur: Bestuur

Beste Vrijbuiter,

Vandaag is het 100 jaar geleden dat Gooise Watersportvereniging De Vrijbuiter werd opgericht. Vandaag vieren we onze 100e verjaardag! 

Je wordt niet zomaar 100 jaar oud. De Vrijbuiter heeft bewezen een vereniging te zijn die met de tijd mee gaat, open staat voor verandering en zich steeds weet aan te passen. De Vrijbuiter is een vereniging waar enthousiaste en sportieve leden genieten van de haven, deelnemen aan allerlei evenementen of actief zijn als vrijwilliger. Het zijn de leden die onze vereniging, op een van de mooiste plekken van Loosdrecht, maken tot de sterke Vrijbuiter die we zijn.

De afgelopen periode was er natuurlijk onduidelijkheid over het wel of niet kunnen doorgaan van de receptie komende zondag, we kunnen ons ook goed voorstellen dat er leden zijn die nog niet zover zijn dat ze een grote mensenmenigte willen opzoeken. Om die reden hebben we een film gemaakt zodat toch iedere Vrijbuiter een beetje bij onze 100e verjaardag kan zijn.

Het is een bijzondere film geworden die de Vrijbuiter anno 2022 goed in beeld brengt. Een film om trots op te zijn over de vereniging waar we zo van houden. We wensen alle Vrijbuiters veel plezier toe met het bekijken van dit mooie document, te vinden op onze site, en hoop dat we er met nostalgische gevoelens nog eens naar terug kijken als de Vrijbuiter 125 of 150 jaar bestaat.

Het bestuur kijkt er naar uit morgen weer veel leden te zien in het clubhuis. 

Vrijbuiter, gefeliciteerd!

 

Agenda

APR
7
Cursus Vaarbewijs 2

Clubhuis | GWV De Vrijbuiter

Dit is het inschrijfformulier voor de (fysieke) cursus Klein Vaarbewijs II op zondag 7 april 2024...

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: