Clubhuis Verkleind

Vrijbuiter 100 jaar jong

Geplaatst op 18-11-2021  -  Categorie: 100 jaar Vrijbuiter Algemeen

GWV De Vrijbuiter 100 jaar jong

Op 26 februari 2022 bestaat onze vereniging 100 jaar!

Daar zijn wij als leden heel trots op en het geeft ons een goede reden om daar het gehele jaar 2022 tijdens de verschillende evenementen bij stil te staan.100 jaar is een respectabele mensenleeftijd om het vooral rustig aan te doen maar voor ons is het de mijlpaal voor een positieve en actieve blik op de toekomst. Daarom is gekozen voor het thema: “GWV De Vrijbuiter, 100 jaar jong”.

Onze vereniging heeft diverse groepen met ieder hun eigen sfeer en activiteitenprogramma. Sommige clubjes bestaan al heel lang, andere zijn letterlijk en figuurlijk nog jong. Allemaal met enthousiaste en betrokken leden, jong en oud!

Voor het komende jaar zal er op veel leden een beroep gedaan gaan worden om ‘het eeuwfeest’ samen te realiseren. Kleine en grotere taken moeten uitgevoerd worden. We hebben een grote groep ‘altijd-al-vrijwilligers’ en die gaan we aanvullen. Alvast aanmelden kan via onderstaand mailadres.

De start van de feestelijkheden zal tijdens de jubileumreceptie op 27 februari zijn.
In de kalender is te zien wat er zoal nog meer op het programma staat. Het is maar een ‘tipje van de sluier’ want het is leuker als we jullie een beetje nieuwsgierig maken. Laat je dus verrassen. Achter de schermen heeft de lustrumcommissie de plannen samen met het bestuur uitgewerkt en is alles in gang gezet. Mocht iemand nog een goed plan of wens hebben, dan horen we het graag. Het mailadres is daarvoor is: raaj001.[antispam].@gwvdevrijbuiter.nl

We gaan vanaf nu regelmatig van ons laten horen,

Commissie 100Jaar

 

 

 

 

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: