Clubhuis Verkleind

Toegangshek

Geplaatst op 14-01-2024  -  Categorie: Algemeen

Komende week zal er worden gestart met het plaatsen van een toegangshek bij de inrit naar de haven.

.

Op maandag zal er een sleuf worden gezaagd in het asfalt en indien het weer het toelaat zal op vrijdag 19 januari het frame worden ingestort. Op deze dagen kan er mogelijk even geen gebruik worden gemaakt van de inrit naar de haven. 

Nadat het frame is vastgezet in beton en de sleuf in de weg weer is dichtgemaakt zal de bediening en elektra voor het hekwerk worden aangesloten. Het hewerk zelf zal bestaan uit 2 draaiende hekken die naar de slagboom toe opendraaien. Bediening van het hek gaat met het bestaande toegangspasje. 

Bij een gesloten hek kan bij het naar de haven toe rijden het pasje bij de slagboom worden gehouden, waarna zowel het hek als de slagboom open zullen gaan. De slagboom gaat weer dicht na doorrijden en ca. 2 min later zal ook het hek weer sluiten.

Voor het van de haven afrijden met een gesloten hek zal men even moeten uitstappen om het pasje bij de paslezer aan het hek te houden. Nu zal ook het hek en de slagboom open gaan.

Voor fietsers en voetgangers zal er een toegangscode moeten worden ingetoetst als men de haven op- of af wil bij een gesloten hek. Hierbij zal alleen het hek open gaan. de slagboom blijft nu dicht.

.

Afhankelijk van de situatie gedurende het jaar kunnen we besluiten op welke tijdstippen het noodzakelijk is om het hek te sluiten. In de wintermaanden kan dit bijvoorbeeld zijn tussen 18:00 en 08:00 en in de zomermaanden van 22:00 to 07:00.

Hieronder vind u en tweetal plaatjes met de plaats van het hek op de inrit.

inrit-vrijbuiter01inrit-vrijbuiter02

Agenda

APR
7
Cursus Vaarbewijs 2

Clubhuis | GWV De Vrijbuiter

Dit is het inschrijfformulier voor de (fysieke) cursus Klein Vaarbewijs II op zondag 7 april 2024...

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: