Clubhuis Verkleind

Start seizoen : globetrotters

Geplaatst op 16-03-2022  -  Categorie: Jeugdzeilen

rots-palamos-2022Wat een prachtig begin van 2022.

 

De Optimist zeilers hadden zich er al maanden op verheugd. De wedstrijden in Spanje gingen door!

Volgens het nieuwe concept vlogen maar liefst 8 jonge zeilers onder begeleiding van een Team-Dad naar Alicante. Hoofdcoach Annemieke Beemster reed vast vooruit met een trailer vol Optimisten, samen met een enthousiaste zeilmoeder. De zeilers verbleven in een teamhuis, in Torreveija,  waar de Team-Dads de zorgen op zich namen. Dit alles onder aanvoering van Annemieke. Voor zowel zeilers als vaders een hele leerzame ervaring!

Na een aantal dagen inkomen op de Middellandse zee werd er geracet tegen kinderen uit alle windstreken. Wat een ervaring!

trailer-torre-2022

Een paar weken later ging de hele groep naar Palamos. Ook hier begon het team in een teamhuis. Na een aantal dagen arriveerden een tweede groep Vrijbuiters met trainer. Zo kleurden de straten in Palamos " Vrijbuiter blauw"  met wel 16 zeilers. Alle weer types hebben we voorbij zien komen. De wedstrijden werden onder zware omstandigheden gevaren. Gelukkig waren de omstandigheden tijdens de trainingsweek na de wedstrijden ideaal en hebben de zeilers enorme stappen gemaakt.

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: