Clubhuis Verkleind

Seizoen 2019 geopend!

Geplaatst op 15-04-2019  -  Categorie: Algemeen

Het leek een gure dag te worden, maar ondanks de lage temperaturen afgelopen zondag zorgde een zonnetje en een niet al te harde wind ervoor dat het toch een heel lekker dagje werd. Dat kwam natuurlijk mooi uit voor alle Vrijbuiters die naar de haven gekomen waren voor de opening van seizoen 2019.

De drukte begon al om 10.00 uur. Een vol clubhuis waar de jeugdzeilers te horen kregen in welke groep ze zijn ingedeeld em met welke trainer ze mee naar buiten mochten oim hun bootjes te keuren. De firma Verwoeerd uit Bussum was aanwezig met voldoende materialen voor het geval er iets vervangen moets worden. 

Tegen het middaguur waren de temperaturen wat verder opgelopen en konden de jeugdzeilers het water op voor de eerste training.

In het clubuis werd intussen volop de nieuwe clubkleding gepast door geïnteresseerde leden en nieuwe leden kregen van een aantal bestuursleden een presentatie en rondleiding over de haven.

Om half vier kon iedereen met een glas in de hand richting vlaggenmast vooreen toast en het hijsen van de vlag. De Vrijbuiter geus werd gehezen door de havenmeester. De leden van het kersverse jeugdbestuur hezen de Nederlandse driekleur. 

Zoals de voorzitter al in zijn. speech aanhaalde; De haven ligt er alweer prachtig bij met dank aan de vele vrijwilligers, er liggen alweer heel veel boten in het water en de temperaturen gaan de komende week flink oplopen. Dat wordt weer genieten dit jaar!photo-2019-04-14-21-51-48photo-2019-04-14-21-51-48 2

Agenda

APR
7
Cursus Vaarbewijs 2

Clubhuis | GWV De Vrijbuiter

Dit is het inschrijfformulier voor de (fysieke) cursus Klein Vaarbewijs II op zondag 7 april 2024...

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: