Clubhuis Verkleind

Lustrumcommissie zoekt foto's

Geplaatst op 26-01-2021  -  Categorie: Algemeen

De redactie van het lustrumboek dat volgend jaar zal verschijnen ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van De Vrijbuiter is op zoek naar foto’s!!
Kijk eens op zolder of in je kelder. Misschien kennen leden nog oud-leden die wellicht nog fotoalbums hebben liggen. Als iedereen meezoekt lukt het vast om ook nog oude foto’s te vinden. We zoeken foto’s van het leven op en rond De Vrijbuiter, sfeerfoto’s en foto’s van Vrijbuiters en schepen in actie.
Van de eerste jaren en tijdens de oorlog hebben we nog maar weinig foto’s , maar die willen we wel graag opnemen in het boek.

Wat zoeken we?
Foto’s (of filmpjes) van de slagboom bij de ingang van het terrein, het tourniquet dat daar eerder stond, vakanties in een van de zomerhuisjes Plecht en Anker, van het leven op de Vrijbuiter, wat droeg men tijdens zwemmen, zeilen en zonnen? Foto’s van seizoensopeningen en -sluitingen, toneelavonden, Sinterklaasvieringen, bridgen, gymnastiek, dameszeilen, tewaterlatingen, ongelukken, omgeslagen boten, de “Wim Jaarsveld” Wisselbokaal, Drakenbootwedstrijden, klaverjascompetities. Of andere opmerkelijke of bijzondere gebeurtenissen.
Alleen goed afgedrukte foto’s (analoog) of met een hoge resolutie (digitaal) zijn bruikbaar. Schrijf er wel alle gegevens bij! (wanneer, wie, wat, waarom).

Ook zijn we op zoek naar Geusjes uit de periode 1965-1977.

Reacties graag naar raaj001.[antispam].@gwvdevrijbuiter.nl of bellen met Nienke Feis, 06-12905957.

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: