Clubhuis Verkleind

Kamp Workum een succes

Geplaatst op 10-05-2021  -  Categorie: Jeugdzeilen  -  Auteur:

Wat een feestje in Workum. Camping It Soal werd overspoeld door Vrijbuiters. Ruim 30 zeilers deden mee aan dit kamp.

Voor de Combi zeilers was dit de eerste keer op zulk groot water met enorme golven. De eerste dag kon er niet gevaren worden, het waaide veel te hard. Maar gelukkig konden er naar hartenlust spelletjes buiten gedaan worden. ’s Middags gaf hoofdcoach Annemieke Beemster uitleg hoe je de golven trotseert. En daar gingen ze op dag 2: allemaal het water op! Wat een bikkels, stuk voor stuk! Na het dagprogramma was de energie nog niet op, er moest snel gegeten worden, want de Coole Combi groep had al weer afgesproken.

De buitenploeg had natuurlijk al wat meer ervaring in Workum, maar ook voor hen staan de golven garant voor een portie bikkelen en heel veel plezier. Onderlinge trainingspotjes waren een succes en iedereen heeft olv Bart aan zijn/haar persoonlijke doelen kunnen werken.

Ook de Lasergroep was goed vertegenwoordigd. Naast een strak trainingsprogramma olv Jochem en Barthe zijn er ’s middag ook onderlinge wedstrijdjes gevaren.

 

Naast de trainers waren ook vele vrijwilligers druk in de weer met het rijden van ribs, als rescue, als opvang, cateraar etc etc. Namens de organisatie en alle zeilers: hartelijk dank daarvoor!

Nu maar hopen dat er zo snel mogelijk weer echte wedstrijden gevaren mogen worden.

Agenda

OKT
1
Gecombineerde (2 wedstrijden)

Wedstrijdzeilen | deel 6 / 6

 
 
PIP 2023

100 jaar jubileum

OKT
7
Primus Inter Pares 2023

Wedstrijdzeilen Algemeen | deel 1 / 2

OKT
8
Primus Inter Pares 2023

Wedstrijdzeilen Algemeen | deel 2 / 2

OKT
20
Herfstkamp optimist combi/buitenploeg

Jeugdzeilen

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: