Clubhuis Verkleind

JZL biedt Loosdrechtse verenigingen prachtige trainingsboeien aan

Geplaatst op 18-03-2019  -  Categorie: Jeugdzeilen Algemeen

Vorig jaar bestond Jeugdzeilen Loosdrecht (JZL) 10 jaar!

JZL is het samenwerkingsverband van KWVL, Het Witte Huis en GWV De Vrijbuiter waarin het jeugdzeilen in Splash en Laser op de Loosdrechtse Plassen wordt gestimuleerd. De afgelopen 10 jaar heeft JZL goed bezochte voor- en najaarstrainingen georganiseerd waarin jeugdleden van de Loosdrechtse verenigingen, maar ook daarbuiten, op hoog niveau zich hebben kunnen voorbereiden op het wedstrijdseizoen. Veel goede Loosdrechtse zeilers zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid dankzij dit initiatief.

Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van JZL heeft JZL de drie verenigingen waaruit zij is ontstaan ieder een prachtige set van drie trainingsboeien kado gedaan. Om de samenwerking tussen de drie verenigingen te symboliseren zijn de logo's van de drie verenigingen op alle boeien aangebracht.

Op 17 maart heeft Martijn Göttgens, Commissaris Jeugdzeilen van De Vrijbuiter, de boeien overhandigd gekregen van Vrijbuiter en JZL coördnator Martin Kirch. De Vrijbuiter is eg blij met de boeien. De fanatieke wedstrijdploegen van De Vrijbuiter zullen er veel plezier aan gaan beleven!

img-2492

Agenda

OKT
1
Gecombineerde (2 wedstrijden)

Wedstrijdzeilen | deel 6 / 6

 
 
PIP 2023

100 jaar jubileum

OKT
20
Herfstkamp optimist combi/buitenploeg

Jeugdzeilen

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: