Clubhuis Verkleind

Hidde wint Boterletter in de Optimist

Geplaatst op 04-12-2018  -  Categorie: Jeugdzeilen

In het weekend voor Sinterklaas vindt bij de Rotterdamsche Zeilvereenifging traditioneel de "Boterletter" plaats. Er deden Vrijbuiters mee in de 29er, Splash en natuurlijk de Optimist. 

Met 60 deelnemers was het wedstrijdveld van de Optimist veruit het grootst. Meedoen was al een uitdaging op zich omdat de inschrijving in een kwartier vol was. Op één Vrijbuiter na konden alle buitenploeg zeilers meedoen. Ondanks een zeer sterk wedstrijdveld wisten drie Vrijbuiters uit de Famed ploeg de top 10 te halen. Hidde Schraffordt ging er vandoor met de beker voor de eerste plaats. Lars Jansen voer een buitengewoon mooie serie wedstrijden maar viel met een knappe vierde plek helaas net buiten de bekers. Zeb van Dorst eindigde als zevende.

Van onze eigen Vrijbuiter Buitenploeg eindigde Joep Göttgens het hoogst op de 23e plaats, Maurits Floor eindigde een plek lager op nummer 24.

In de Splash waren van onze buitenploeg alleen Hidde Petersen en Nienke Warmerdam zo sportief om naar Rotterdam af te reizen. Fianne van der Brulle nam deel in de 29er.

 

Lars Jansen, geen beker, wel een knappe vierde plaats.

photo-2018-12-10-17-54-54

Hidde Schraffordt met de beker voor de eerste plaats

photo-2018-12-10-17-55-40

Agenda

APR
7
Cursus Vaarbewijs 2

Clubhuis | GWV De Vrijbuiter

Dit is het inschrijfformulier voor de (fysieke) cursus Klein Vaarbewijs II op zondag 7 april 2024...

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: