Clubhuis Verkleind

Hidde ontvangt bronzen legpenning gemeente Gooise Meren

Geplaatst op 20-09-2020  -  Categorie: Jeugdzeilen

Afgelopen woensdag werd Hidde Schraffordt, in bijzijn van onder andere zijn familie en coach, verrast met de bronzen legpenning van de gemeente Gooise Meren. Hij ontving deze penning niet alleen voor zijn prestatie op het EK Laser 4.7, maar ook als voorbeeld voor andere jeugdige sporters. Hidde, gefeliciteerd!

Onderstaand bericht verscheen namens de gemeente op social media:

De 14-jarige Hidde Schraffordt uit Naarden won zilver bij het Europese kampioenschap zeilen in de leeftijdsklasse tot 16 jaar ⛵️. Voor de kust van het Portugese Vilamoura werd de wedstrijd afgelopen week gehouden in de Laser-klasse 4.7. Voor deze prestatie kreeg Hidde een lokale onderscheiding van ons, de Bronzen Legpenning. Wethouder Alexander Luijten reikte de legpenning uit: '...we denken dat je hiermee ook een mooi voorbeeld bent voor andere jonge inwoners. Je inspireert hen om ook het beste uit zichzelf te halen. En dat kan op allerlei gebied zijn. In de sport, op school of in de sociale sfeer.
En misschien stimuleert het je dat we in Gooise Meren ook nog een Zilveren Legpenning kennen. Dat is de hóógste waarderingsprijs van Gooise Meren. Die ging een paar jaar geleden naar Ferry Weertman, vanwege zijn gouden medaille op de Olympische Spelen van 2016.
Dus, wie weet zien we jou hier nog een keer terug! Ik hoop het!'
Hidde, nogmaals gefeliciteerd ?

safe-image-php

Agenda

APR
7
Cursus Vaarbewijs 2

Clubhuis | GWV De Vrijbuiter

Dit is het inschrijfformulier voor de (fysieke) cursus Klein Vaarbewijs II op zondag 7 april 2024...

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: