Clubhuis Verkleind

Gezelligheid in het clubhuis

Geplaatst op 03-11-2021  -  Categorie: Algemeen

NAJAARSTRAINING

De jeugd gaat weer volop trainen de aankomende weken. Dat brengt niet alleen reuring op de haven, maar ook gezelligheid in het clubhuis. Op zondagmorgen (vanaf 7 november) heeft Hans de koffie klaar met een lekkere warme appelflap.

DAGHAP € 9,50

Wanneer de zeilers van het water komen, zo tegen een uur of vier, loop dan ook even binnen. De bar is open en we zorgen voor bitterballen! Geen zin om te koken? Geen probleem. Hans en Trudy hebben een overheerlijke daghap voor maar € 9,50. Dus kom gewoon met hele gezin. Laat van te voren even weten met hoeveel mensen je wil komen eten, zodat Hans hier rekening mee kan houden. Stuur een mailtje naar: aceroh.[antispam].@gwvdevrijbuiter.nl

PARKEREN/SLAGBOOM

Zoals bekend is er weinig parkeerruimte op het terrein. Fijn al je hier rekening mee houdt met het parkeren. Om het parkeerterrein met de auto op te komen heb je een pas nodig. Zonder pas kan de slagboom niet geopend worden en zit er niets anders op dan een kleine wandeling in te lassen. (de knoppen bij de slagboom kunnen niet gebruikt worden om de slagboom te openen)

CORONA

Ten slotte, we kunnen er niet omheen: De Corona regels.

Alleen voor sporters en publiek boven de 18 jaar is een coronatoegangsbewijs vereist. De ouders die als vrijwilliger optreden (walouder, rescue, opstapper) zullen wij hierom vragen. Dit zal de walouder met de app op de telefoon checken.

 

 

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: