Clubhuis Verkleind

Feestelijke afsluiting jeugdzeilseizoen

Geplaatst op 12-10-2018  -  Categorie: Jeugdzeilen

Terwijl op de plas gestreden werd om de felbegeerde titel van Primus Inter Pares, waren onze eigen kampioenen in het clubhuis bij elkaar om het jeugdzeilseizoen 2018 af te sluiten.

Tijdens een gezellige diplomauitreiking, aan elkaar gepraat door Siep Scherpel, ontvingen de jeugdzeilers hun diploma's van de trainers Florine, Nova, Kasper en Siep. Ze ontvingen niet alleen hun zeer verdiende diploma en/of vorderingenstaat maar ook een plak bubble gum, want als één ding duidelijk is geworden dan is het dat onze zeilers niet alleen heel goed kunnen zeilen maar ook heel goed kauwgumbellen kunnen blazen!

Tijdens de diploma uitreiking was er een gave presentatie te zien met alle mooie foto's die dit jaar zijn gemaakt op en rondom het water.

Na de diploma uitrieking waren er pannekoeken en frites en de aldus opgebouwde energie werd er vervolgens nog even lekker uitgezeild, het weer was er perfect voor om nog even een laatste rondje te doen voor de Opti's de winterstalling in gaan. Alle opti's? Nee, gelukkig zien we een deel van de zeilers nog terug in de najaarstraining!

img-1643img-1642

Agenda

APR
7
Cursus Vaarbewijs 2

Clubhuis | GWV De Vrijbuiter

Dit is het inschrijfformulier voor de (fysieke) cursus Klein Vaarbewijs II op zondag 7 april 2024...

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: