Clubhuis Verkleind

DYR 2018, dag 3

Geplaatst op 13-05-2018  -  Categorie: Jeugdzeilen

DYR 2018, dag 3

Dag 3 leek met een aardig windje te starten. Op de Optimist benjamin baan kon snel een wedstrijd gestart en uitgezeild worden. Een tweede race zat er ook nog in, maar dat werd wel enigzins dobberen en na lang wachten volgde toch nog een mooie zevende race.

Op de grote Optimist baan werd het weer een hele klus om er voor alle vijf de groepen een wedstrijd te varen. De eerste drie groepen waren daar halverwege de middag in geslaagd. Voor de laatste twee groepen werd de wedstrijd helaas vroegtijdig afgebroken, waardoor het nog laat in de middag werd. En uiteindelijk volgde er voor iedereen nog de langverwachte vijfdre race die nodig was om zondag de medal race te varen.

Uiteindelijk komt de medal race er nu wel. De Vrijbnuiter is in alle categroriën vertegenwoordigd. Hide en Zeb varen in de gold fleet, Signe in zilver. Lars in brons en de zeilers van de Vrijbuiter buitenploeg zijn verdeeld over de emerald en ivory fleet, waarbij Bas en Yannicj de emerald fleet hebben gehaald, mooie prestatie!

In de Splash kon er één wedstrijd gevaren worden waarin Gijs weer een plekje wist te stijgen naar de zevende positie. Bij de Laser Radiaal verloor Mick twee plaatsen en kwam daarmee buiten de top 10.

 

Debriefing tussen de wedstrijden op de Optimist benjamin baan 

img-8139

Agenda

APR
7
Cursus Vaarbewijs 2

Clubhuis | GWV De Vrijbuiter

Dit is het inschrijfformulier voor de (fysieke) cursus Klein Vaarbewijs II op zondag 7 april 2024...

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: