Clubhuis Verkleind

DYR 2018, dag 2

Geplaatst op 13-05-2018  -  Categorie: Jeugdzeilen

DYR 2018, dag 2

Op dag twee moesten we het in tegenstelling tot de eerste dag niet van de wind hebben. Op de benjamin baan en bij de Splashes en Lasers wist men er toch nog ondanks het gebrek aan wind één wedstrijd uit te slepen. Bij het grote Optimist veld kon alleen de eerste groep (van vijf) een wedstrijd uitvaren. De rest van de opti’s moest helaas aan het einde van de dag onverrichter zake naar de kant waar duidelijk werd dat ook de eerste groep de volgende dag over moet zeilen.

De overgang van zwaar weer op de eerste dag naar licht weer op de tweede dag zorgde ook voor een verschuiving in het klassement. Bij de Laser Radiaal steeg Mick acht plekken naar de tiende plaats, terwijl bij de Splash Gijs zeven plekken daalde naar de achtste positie. Bij de benjamins in de Optimist moest Floris zijn rode tanktop die hoort bij derde positie weer afgeven omdat hij één plekje daalde.

Als we het niet van de wind moesten hebben, dan maar van de gezelligheid! Met ruim 55 Vrijbuiters was er voor het tweede jaar op rij het DYR Vrijbuiter diner. Nadat een horde hongerige optizeilers het buffet had aangevallen keerde de rust terug en konden de ouders op hun gemak eten. Weer een supergezellige avond die we volgend jaar graag overdoen!

 img-8113img-8116img-8120img-8124img-8125img-8129img-8130img-8132img-8133

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: