Clubhuis Verkleind

Combi Loosdrecht 2022

Geplaatst op 25-04-2022  -  Categorie: Jeugdzeilen Algemeen

combi-splah

Na 2 jaren, waarbij de wereld gebukt ging onder Corona, kon er afgelopen weekend gelukkig weer een Combi Loosdrecht worden georganiseerd. Ditmaal bij De Vrijbuiter, die zo’n 75 jeugdzeilers van de regio Combi Amsterdam mocht ontvangen, in de Optimist-, Splash-, Laser/ILCA- en RS Feva klasse.

Onder leiding van wedstrijdleider Rob Beemster werd er op zaterdag en zondag mooie banen ingelegd van ca. 45 minuten varen. Voor de jongste Optimist zeilers was er een eigen baan dat geleid werd door de buren van K.W.V.L. De omstandigheden waren het hele weekend prachtig, met volop zon en wind, hoewel dat laatste voor sommige zeilers wel behoorlijk hard werken was! Gelukkig hielden de meesten het goed vol en konden er op beide dagen 3 mooie wedstrijden gevaren worden.

De stemming was uitstekend en dankzij de inzet van vele vrijwilligers liep alles op rolletjes, hoewel de uitslagenverwerking nog wat voeten in de aarde had. Extra dank aan Laury  Schiet, die de lijstjes weer goed op orde had voor de prijsuitreiking op zondagmiddag. Siep Scherpel mocht namens De Vrijbuiter de bekers overhandigen aan de trotse winnaars. Tenslotte genoten nog vele van de zon en een drankje op het terras en werden stoere verhalen over de wedstrijden uitgewisseld. We kunnen weer terugkijken op een fantastisch mooi weekend!

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: