Clubhuis Verkleind

Combi Hoorn

Geplaatst op 21-06-2021  -  Categorie: Jeugdzeilen

Combi Hoorn

Op 19 en 20 juni zijn we weer met een hele caravaan richting Markermeer getogen. Voor velen de eerste keer dit seizoen weer een échte wedstrijd, met prijzen in het vooruitzicht! Voor sommigen zelfs de eerste keer een Combi varen. En wat een feestje was het!

Zaterdag begonnen we met een training voor de Optimisten. De combi en buitenploeg gingen direct het grote water op, onder leiding van Annemieke. De Benjamins (Groen) bleven nog even met Niels en Jan in de kom, maar zochten ook als snel de golven van het Markermeer op.

Zondag sloot ook een aantal Lasers aan en stond  al vroeg het  palaver gepland.  Daarna snel het water op en wat was het pittig. De wind draaide, viel weg.. kortom.. het was een moeilijke battle. Maar wat hebben de Vijbuiters zich weer van de goede kant laten zien! Want ook onder deze omstandigheden werd er op alle niveau's prima gevaren. De broers Maurits en Maxime gingen er samen met Siep met de prijzen op de groen baan vandoor.  Ook in de Optimist klasse werd het het podium door Vrijbuiters bezet net als bij de Laser 4.7

Maar, nog veel belangrijker dan het winnen van een prijs, wat hebben alle zeilers het naar hun zin gehad! Stralende gezichten kwamen van het water af. Wat een heerlijk weekend was het, dat smaakt naar meer! Muiden ... here we come!

 

combi-hoorn-3

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: