Clubhuis Verkleind

Club van 100

Geplaatst op 24-02-2022  -  Categorie: 100 jaar Vrijbuiter Algemeen

poster-club-van-100

Hangen we samen de slingers op in het Jubileumjaar 2022?

Voor de ‘Club van 100’ zijn er in de afgelopen tijd kleurrijke wimpels gemaakt door creatieve leden met gebruikmaking van oude Vrijbuitermaterialen.

Het hele plan staat hieronder en we nodigen iedereen uit om één of meerdere wimpels te bestellen. Zo sparen we een bedrag bij elkaar om een mooi cadeau voor onze jarige vereniging te kopen en hangen we letterlijk en figuurlijk ‘samen de slingers op’:

2022 is het jubileumjaar waarin we tijdens diverse gelegenheden het 100-jarig bestaan van de Vrijbuiter gezamenlijk feestelijk gaan vieren.

Een bijzonder eeuwcadeau aan de vereniging past bij deze gelegenheid.

Door het “verkopen” van deze unieke 100 wimpels ad € 100,- per stuk brengen we een prachtig bedrag bij elkaar, zodat letterlijk en figuurlijk ‘samen de slingers opgehangen worden’.

De wimpels zijn genummerd en worden op volgorde van bestelling, gereserveerd op naam, opgehangen aan een vlaggenlijn in het clubgebouw. Na de slotavond krijg iedereen zijn/haar wimpel(s) en wordt, door onze eigen notaris, een mooie prijs onder de verkochte nummers verloot. 

Wat is het cadeau?

Afhankelijk van de opbrengst maakt de commissie een selectie uit alle ingestuurde ideeën. De deelnemers van “de club van 100” wordt gevraagd ideeën aan te leveren en in overleg met de commissie 100 jaar wordt het cadeau gekozen.

Kortom, doe mee!  Wees er snel bij, want OP = OP.

Zie verder de website. Via de knop met de officiële 100jaar-wimpel van gaan we iedereen op de hoogte houden van de stand.

Vul het inschrijfformulier in en doe gelijk de betaling via deze link

Het oorspronkelijke plan om tijdens de laatste ALV te starten met de Club van 100 is geannuleerd door de geldende de corona maatregelen, daarom starten we nu op deze wijze. 

Bekijk ook onze mooie promofilm gemaakt door Tries Scherpel!

Met dank voor de bijdrage,

Commissie 100 jaar

Agenda

APR
7
Cursus Vaarbewijs 2

Clubhuis | GWV De Vrijbuiter

Dit is het inschrijfformulier voor de (fysieke) cursus Klein Vaarbewijs II op zondag 7 april 2024...

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: