Clubhuis Verkleind

Boevengilde actief bij De Vrijbuiter

Geplaatst op 17-05-2022  -  Categorie: Haven

Beste Vrijbuiter,

We willen u waarschuwen dat het boevengilde actief is bij De Vrijbuiter. De afgelopen week zijn er in verschillende nachten buitenboordmotoren gestolen van rubberboten in stalling bij De Vrijbuiter.

Het valt niet uit te sluiten dat er, naast buitenboordmotoren, ook andere zaken gestolen worden. Probeer uw eigendommen zo goed mogelijk te beveiligen en neem losse en kostbare zaken mee naar huis of berg ze goed op.

Buitenboordmotoren kunnen, in overleg met de havenmeester, opgehangen worden in de Grote Loods. Deze gaat ’s nachts op slot. Naast gebruik van een goedgekeurd slot kan een GPS tracker overwogen worden. Dit laatste kan de politie helpen om een gestolen motor terug te vinden.

Een tip van de politie is ook om op de buitenboordmotor, op een goed zichtbare plaats, uw postcode en huisnummer te vermelden.

Bij de rubberboten wordt (schrik)verlichting aangebracht en de mogelijkheid van camerabeveiliging van het terrein zal onderzocht worden. Ook houdt de politie een extra oogje in het zeil.

Hopelijk slagen we er snel in om het tij te keren!

Agenda

APR
7
Cursus Vaarbewijs 2

Clubhuis | GWV De Vrijbuiter

Dit is het inschrijfformulier voor de (fysieke) cursus Klein Vaarbewijs II op zondag 7 april 2024...

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: