Clubhuis Verkleind

Annie van de Hoef ontvangt lintje voor vrijwilligerswerk

Geplaatst op 02-05-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur

Afgelopen maandag is Vrijbuiter Annie van de Hoef benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij ontving haar lintje van de burgemeester van Bunnik voor het diverse vrijwilligerswerk dat zij heeft gedaan en nog steeds doet.

Het werk dat Annie doet als bestuurslid bij Groei en Bloei in Zeist is een belangrijke aanleiding geweest voor deze mooie onderscheiding evenals haar werk voor het rode Kruis in de jaren '80. Maar ook het vrijwilligerswerk dat Annie voor de Vrijbuiter heeft gedaan is niet onopgemerkt gebleven!

In de jaren '90 was Annie de drijvende kracht achter het dameszeilen op De Vrijbuiter. In die periode is zij zich ook gaan inzetten als vrijwilliger bij diverse zeilwedstrijden. Van 2006 tot en met 2012 was Annie secretaris van de Commissie Wedstrijdzeilen en tot op de dag van vandaag is zij nog steeds actief als vrijwilliger bij wedstrijdevenementen. 

Binnen de Vrijbuiter onderstrepen we voortdurend het belang en de waarde van het vrijwilligerwerk. Het is fantastisch dat we kunnen rekenen op leden als Annie die al meer dan 25 jaar als vrijwilliger actief is. Binnen de vereniging was Annie al een keer vrijwilliger van het jaar. Wij zijn bijzonder trots dat zij nu een lintje heeft mogen ontvangen voor al het werk dat zij voor De Vrijbuiter en diverse andere verenigingen en organisaties heeft verricht!

dsc05206

Agenda

APR
7
Cursus Vaarbewijs 2

Clubhuis | GWV De Vrijbuiter

Dit is het inschrijfformulier voor de (fysieke) cursus Klein Vaarbewijs II op zondag 7 april 2024...

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: