Clubhuis Verkleind

Wedstrijdlicenties NK Valk & Vrijheid

Beste allemaal, 

Er blijkt toch een groot aantal zeilers te zijn zonder de benodigde en vereiste licentie. Ik zie dat er een aantal zeilers op de lijst staat die meerdere evenementen hebben gevaren. 
Conform de Bepalingen Watersportverbond, RvW 46 en 48 (pagina 328 van het boekje), moet het wedstrijdcomité zich ervan overtuigen dat zeilers aan deze eis voldoen. Het overzicht is een overduidelijk bewijs dat zeilers hier NIET aan voldoen. Met als gevolg dat we de RvW moeten volgen. Dit betekent dat de inschrijving van de personen op de lijst moet worden geannuleerd. Met als gevolg dat we voor een hoop rumoer zorgen, wat we uiteindelijk willen voorkomen. We hebben nog een paar dagen om ervoor te zorgen dat de zeilers hun zaken op orde maken. 
Uiterlijk woensdagmiddag 16.00 uur wordt er een nieuwe check gedaan. Als er dan nog zeilers op de lijst staan zonder licentie, dan wordt de inschrijving definitief geannuleerd. Of volgt een protest tijdens het evenement. 
Liever had ik een mail gestuurd met een ander bericht, maar we moeten nu echt gas geven om alle zeilers te overtuigen dat ze hun zaken op orde maken. 
Ben benieuwd naar jullie reactie. 
Met vriendelijke groet, 
Paul de Groot
voorzitter protestcomité 
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: