Clubhuis Verkleind

Update maatregelen Corona crisis

Geplaatst op 03-04-2020  -  Categorie: Algemeen

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus heeft de voorzitter van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek, waaronder gemeente Wijdemeren valt, een wijzigingsbesluit genomen op de noodverordening om alle openbare sanitaire voorzieningen te sluiten.

Als bestuur van GWV De Vrijbuiter zijn wij hierdoor helaas genoodzaakt om ons Clubhuis en het Stuurhuis af te sluiten. Klik hier de noodverordening.

Het betreft:

artikel 2.5.a. Verbod sanitaire voorzieningen recreatie

Het is verboden sanitaire voorzieningen in de vorm van gemeenschappelijke toilet-, was en douchevoorzieningen zowel op of bij recreatieparken, vakantieparken, kampeerterreinen en kleinschalige kampeerveldjes als bij parken, natuurgebieden, stranden en (jacht)havens geopend te houden.

Uiteraard blijven de eerder genomen maatregelen van kracht. Mochten er de komende tijd veranderingen komen in de genomen maatregelen dan zullen wij u via de mail hierover z.s.m. berichten.

We begrijpen hoe ingrijpend deze maatregelen zijn en vertrouwen op uw begrip. Het is natuurlijk ontzettend jammer dat het plezier in de watersport wordt geraakt maar de gezondheid van onze leden en medewerkers gaat voor alles.

Agenda

MRT
27
Cursus Vaarbewijs 1 (K.W.V.L.)

Clubhuis | 09:30 - 17:00 | Societeit KWVL

APR
10
Vaarbewijscursus 2 (GWV De Vrijbuiter)

Clubhuis | 09:30 - 17:00 | Clubhuis GWV De Vrijbuiter

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: