Clubhuis Verkleind

Uitslag 5e Onderlinge roeiwedstrijd

Geplaatst op 01-10-2018  -  Categorie: Roeien

5e onderlinge gig wedstrijd

De 5e onderlinge heeft ons opnieuw een heerlijke roeiavond gebracht met veel strijd, fantastische hollandse luchten en een zonsondergang die vele malen is gefotografeerd.

Aan de start 4 teams. De oude bekenden AQUA en de Peddels beiden aangevuld met wedstrijd roeiers en een selectie nieuwe roeiers uit de teams Loods 1 en de GIGantjes. Beide teams zijn gecompleteerd met roeiers uit de eerste heat en hebben vervolgens mogen ervaren wat een rondje rond het eiland Robinson Crusoe met je doet als er wat op het spel staat.

De uitslagen liegen er dan ook niet om met in beide heats veel strijd en mooie tijden. In de 1e heat was het team van de Peddels de snelste met een tijd van 14.21 min., met kort daarachter AQUA met 14.36 min. De 2e heat leverde opnieuw een mooie strijd op met uiteindelijk toch een afgetekende winnaar in beeld met het team gestuurd door Jeanette met 16.01 min., en het team gestuurd door Ria als tweede in 16.36 min.

Wat dit alles betekent voor het klassement horen we vrijdag 19 oktober tijdens de bijeenkomst voor alle roeiers, waarbij de onderlinge wedstrijden ongetwijfeld op de agenda staan.

Hans heeft zichzelf in de keuken opnieuw overtroffen met een fantastische maaltijd, met heel veel complimenten van de aanwezigen. De avond eindigde in veel hilariteit tot bleek dat er nog zoveel eetbaars over was dat een aantal ‘doggy bags’ ruimschoots  kon worden gevuld.

Een aantal roeiers heeft de vraag gesteld of we in de winter kunnen doorgaan met het organiseren van onderlinge wedstrijden. Aan jullie om te beantwoorden of er brede interesse is om de vrijdag namiddag of de zondagmiddag een aantal malen een ‘onderlinge’ te roeien. De maaltijd na afloop blijkt uitstekend te passen in het concept. Bij belangstelling gaan we ook met Hans in gesprek om het geheel ook culinair te complementeren.

Voor nu een groet van de organisatoren van de Onderlinge

Erwin Dekker en Harry Kost

Agenda

SEP
25
Eindfeest Woensdagavond Wedstrijden, thema "Country & Western"

Clubhuis | 19:00 - 23:00 | Clubhuis GWV De Vrijbuiter

OKT
5
Primus Inter Pares

Wedstrijdzeilen Algemeen | 10:00

OKT
6
Primus Inter Pares

Wedstrijdzeilen Algemeen | 10:00

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: