Clubhuis Verkleind

Tijdelijk geen stalling voor nieuwe boten en wegtrailers

Geplaatst op 04-06-2020  -  Categorie: Algemeen

Door het grote aantal aanmeldingen voor stalling van open boten op de wal en het uitblijven van zeilevenementen, waardoor ook alle boten op de haven zijn, is de hiervoor beschikbare ruimte momenteel volledig bezet. Hierdoor kunnen nieuwe aanvragen voor stalling helaas niet meer worden gehonoreerd. Om deze reden worden ook aanvragen voor het stallen van losse wegtrailers afgewezen, tenzij de trailer kan worden opgehangen onder de overkapping van de autoboxen.

Nieuwe aanvragen voor stalling van open boten worden op een wachtlijst geplaatst. Zo gauw als er weer plek is worden de aanvragen alsnog behandeld. Voor de ligplaatsen in het water is al langer een wachtlijst.

Deze stop geldt niet voor boten in de jeugdklassen Optimist en Splash. Deze kunnen nog wel stalling krijgen.

Deze maatregel zal tijdelijk zijn. Er wordt gewerkt aan extra ruimte voor boten, door voor de wegtrailers die al stalling hebben bij De Vrijbuiter, een nieuwe plek in te richten. Daarnaast is het de verwachting dat het aantal boten op de haven minder zal zijn als er weer zeilevenementen elders zijn. Komend najaar wordt er gekeken of we door een efficiëntere indeling nog extra stallingsplekken kunnen creëren.

We begrijpen dat de maatregel voor sommigen niet prettig is, maar we lopen tegen onze grenzen aan.

stalling-splashes

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: