Clubhuis Verkleind

Primus Inter Pares 2017

Geplaatst op 28-09-2017  -  Categorie: Wedstrijdzeilen

Nieuws: Vandaag - zaterdag 7 oktober - is er helaas niet gezeild vanwege teveel wind. Wel heeft de opening en de loting plaatsgevonden. De programmering van de wedstrijden is aangepast waardoor morgen zondag 8 oktober de start van de 1e wedstrijd om 09:30 uur zal zijn.

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2017 zal de Primus Inter Pares, kortweg PIP, voor de kampioenen in de open eenheidsklassen gevaren worden. Diverse toppers van 2017 hebben zich inmiddels aangemeld zoals Thijs Kort, Jeroen de Groot, Hette van der Zwaag, Mark Neeleman, Menno Huisman, Tom Otte en Klaas 't Hoen.

We verwachten dat circa 15 deelnemers, allen Nederlands kampioenen in hun klasse, gaan strijden in de ter beschikking gestelde wedstrijd 16m2-en om uit te maken wie de eretitel Primus Inter Pares 2017, oftewel de Kampioen der Kampioenen 2017, op zijn (haar) naam mag schrijven en aan de lange erelijst mag worden toegevoegd. De opening en de loting zal om 10:00 uur geschieden in het clubhuis. Lees meer op de aparte PIP pagina.

 

pip-tafel

Agenda

AUG
31
ONK O-Jol

Wedstrijdzeilen Algemeen

SEP
1
ONK O-Jol

Wedstrijdzeilen Algemeen

SEP
2
ONK O-Jol

Wedstrijdzeilen Algemeen

SEP
15
Kampioenschap Jeugdzeilen

Jeugdzeilen Algemeen | GWV De Vrijbuiter

SEP
16
Kampioenschap Jeugdzeilen

Jeugdzeilen Algemeen | GWV De Vrijbuiter

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: