Clubhuis Verkleind

Planning winterberging

Geplaatst op 26-09-2022  -  Categorie: Algemeen

De herfst heeft zijn intrede gedaan en De Vrijbuiter bereidt zich voor op de winterstalling. Voor de berging is er de planning winterberging 2022. Op woensdag 12 oktober wordt er begonnen met de boten die opgehangen worden in de autoboxen en als laatste komt op vrijdag 11 november de mobiele kraan om de grote schepen uit het water te takelen.

Om de winterberging soepel te laten verlopen is het van belang dat de boot op tijd gereed is om naar de winterstalling te gaan, o.a. door het strijken van de mast en het klaarleggen van landvasten en stootwillen. Zie voor het winterklaar maken van uw boot ook de tips op onze website.

In de planning staat aangegeven als van u verwacht wordt om te assisteren bij het bergen van uw boot. Maar ook als u geen boot in de winterstalling heeft of als u extra tijd beschikbaar heeft, bent u van harte welkom om te komen helpen. Neem hiervoor contact op met de havenmeester, Mark Kroneman. Alleen met voldoende hulp kan de havenmeester deze omvangrijke klus klaren!

Agenda

APR
7
Cursus Vaarbewijs 2

Clubhuis | GWV De Vrijbuiter

Dit is het inschrijfformulier voor de (fysieke) cursus Klein Vaarbewijs II op zondag 7 april 2024...

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: