Clubhuis Verkleind

MPM

Geplaatst op 07-11-2022  -  Categorie: Roeien Algemeen  -  Auteur:

De 30ste MPM (Muiden-Pampus-Muiden) is afgelopen weekend geroeid. Vier teams van De Vrijbuiter hebben hier aan deelgenomen en het was wederom een groot succes.

De dames van 6PK hebben uitstekend geroeid en een hele snelle tijd neergezet. Maar oh, wat een pech! TIjdens de eerste start brak er een roeiriem..... Gelukkig was er een ander team zo sportief een riem aan hen uit te lenen, waardoor ze alsnog-weliswaar een stuk leter-aan de eerste heat konden deelnemen. 

De Bemanning moest even op gang komen. De eerste heat was even wennen, maar daarna gingen de heren als een speer en is er een goed sixpack opgebouwd.....

Agua had op zondagochtend vroeg te maken met een geblesseerd roeilid, wat nu? Maar er was een reddende engel, Jeannette stapte in! Grote buiging, want op zondag waren de omstandigheden verre van ideaal. Harde wind, golven en regen.....

Ook 50TG heeft zichtzelf overtroffen. Onder het motto "iemand moet het licht uitdoen" namen ze deel aan deze MPM, maar verrasten door op de 15e plek te eindigen. Allemaal mooie prestaties, maar bovenal veel gezelligheid! Dank iedereen voor de inzet en niet te vergeten voor het regelen van materiaal en vervoer. 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: