Clubhuis Verkleind

maatregelen m.b.t. het coronavirus

Geplaatst op 24-03-2020  -  Categorie: Algemeen

Aan de leden van GWV De Vrijbuiter,

Maandagavond 31 maart j.l. heeft de regering de termijn van de verscherpte maatregelen bekend verlengd teneinde de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) zoveel mogelijk te beperken. Het advies blijft nog steeds, gelet op de ernst van de situatie, dat niet alleen alle competitie, training- en oefenwedstrijden te annuleren, maar ook alle clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen niet door te laten gaan. Het bestuur geeft gehoor aan deze duidelijke oproep en heeft dan ook besloten alle activiteiten t/m 28 april 2020, zonder uitzondering, te staken. 

 Dit betekent dat GWV De Vrijbuiter t/m 28 april 2020 is gesloten voor clubactiviteiten en dat er t/m die datum niet wordt gezeild, geroeid of andere activiteiten plaats zullen vinden op collectieve basis. De ALV van 25 maart 2020 wordt hierbij tot nader order uitgesteld.

Mochten er de komende tijd veranderingen komen in de genomen maatregelen dan zullen wij u via de mail hierover z.s.m. berichten.

 We begrijpen hoe ingrijpend deze maatregelen zijn en vertrouwen op uw begrip. Het is natuurlijk ontzettend jammer dat het plezier in de watersport wordt geraakt maar de gezondheid van onze leden en medewerkers gaat voor alles.

Namens het bestuur,

K. Meeus, voorzitter

 

Agenda

MRT
27
Cursus Vaarbewijs 1 (K.W.V.L.)

Clubhuis | 09:30 - 17:00 | Societeit KWVL

APR
10
Vaarbewijscursus 2 (GWV De Vrijbuiter)

Clubhuis | 09:30 - 17:00 | Clubhuis GWV De Vrijbuiter

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: