Clubhuis Verkleind

Kom naar de Vrijbuiter familiedag

Geplaatst op 01-06-2022  -  Categorie: 100 jaar Vrijbuiter Algemeen  -  Auteur: Commissie 100 jaar

Hallo Vrijbuiters,

Op zaterdag 25 juni is het eindelijk zover en gaan we er met onze Vrijbuiter-familie een super gezellige dag van maken. Alle leden zijn welkom, maar we vinden het natuurlijk nog leuker als jouw familieleden, die zelf ook lid zijn (geweest), zoals bijvoorbeeld kinderen of ouders, ook meekomen en zo weer vele bekenden gaan treffen op de haven.   

Hoe ziet de dag eruit?

Door de hele dag heen zal er een leuk en sportief wedstrijdelement door de activiteiten heen lopen en dat begint al bij de koffie.

Heel Vrijbuiter Bakt….

Rond 11.30 uur is de inloop met koffie en thee. In het idee van 'Heel Vrijbuiter Bakt' nodigen wij jullie als meesterbakkers uit om een heerlijke taart te maken in het thema ‘Vrijbuiter 100 jaar Jong’.  De taarten worden door een jury van Vrijbuiter fijnproevers beoordeelt. En daarna worden alle taarten tot de laatste kruimel met elkaar opgegeten. Aan het eind van dag wordt de Vrijbuiter Meesterbakker bekend gemaakt.

We gaan het water op…..

Rond 13.00 uur gaan we van start met een Vossenjacht en Puzzeltocht over de Plassen. De zoektocht op het water is geschikt voor alle zeil-, motor-,roeiboten en duurt tot ong. 16.00 uur.

Heb je zelf geen boot, geen probleem. Een plekje is altijd wel te vinden als opstapper op één van de feestelijk versierde boten.  Met een tas vol verrassingen ga je op stap om je te verbazen over wat er op de Plassen te vinden is.  Voor degene die niet mee het water op willen/kunnen is een activiteit op de wal georganiseerd.

We gaan het water in…..

Neem je zwemspullen mee!  Vanaf 16.00 uur barst de sportieve strijd los op het spellencircuit in het water voor de Dam en bij Hogerwal. Hier kunnen (groot) ouders met kinderen zich opgeven om als team te gaan strijden om de prestigieuze titel  ‘Waterrotten van de Vrijbuiter’. Wil je een ander team samenstellen dan kan dat uiteraard.  Het leukste is natuurlijk om zelf mee te doen,  maar ook voor beste stuurlui op de wal zal het een heerlijk schouwspel worden.

We gaan watertanden.…

Inmiddels hebben Hans en zijn team de bar geopend en is er vanaf  17.00 uur een passend aanbod van allerlei eten en drinken. Live muziek gaat het feest compleet maken.

 Als bijdrage in de feestvreugde vragen we een € 15 ,- per volwassene en €5,- per kind t/m 15 jaar. Hiervoor krijg je 2 munten voor drankjes en is het eten inbegrepen.

En we gaan nog niet naar huis…..

Na een gezellige dag op de haven kan ieder zijn eigen weg weer gaan en is het Clubhuis nog de hele avond open voor de nazit……

Jullie komen toch ook? We rekenen op jullie komst.

SVP aanmelden en afrekenen via onze site op de 100 jaar pagina of  door HIER te klikken.

familiedag25junifull

 

Commissie 100 jaar Vrijbuiter

100-jaar-logo 2

 

 

 

 

Agenda

APR
7
Cursus Vaarbewijs 2

Clubhuis | GWV De Vrijbuiter

Dit is het inschrijfformulier voor de (fysieke) cursus Klein Vaarbewijs II op zondag 7 april 2024...

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: