Clubhuis Verkleind

Ilca inschrijven voorjaarsprogramma

Geplaatst op 24-03-2023  -  Categorie: Jeugdzeilen Algemeen

Beste Ilca zeilers en ouders, 

 

Via deze pagina kun je je inschrijven voor het voorjaarsprogramma. Dit geldt voor zowel de Ilca 4 als Ilca 6 zeilers.

Wij hebben de werkwijze enigszins veranderd. Om deel te nemen aan de trainingen/begeleiding voor de diverse evenementen, vragen wij je van te voren in te schrijven via de site. Op basis van het aantal inschrijvingen zullen er trainers ingezet worden. Let op: Wij baseren het aantal trainers op het aantal inschrijvingen, wanneer je niet op tijd inschrijft, kun je niet deelnemen aan de training of de begeleiding voor een wedstrijd. Een training/begeleiding voor wedstrijd gaat door vanaf 8 inschrijvingen. Is het aantal inschrijvingen minder, dan wordt er gekeken hoe dit opgelost kan worden.

De prijzen zijn gebaseerd op trainerskosten, benzinekosten voor de ribs en bijkomende kosten (gebruik kleedkamer Medemblik, shelterkosten etc). Voor de DYR komt hier waarschijnlijk nog een kleine bijdrage voor de verblijfskosten van de trainers bij.

De trainingen zijn gebaseerd op hele weekenden. Het is niet mogelijk om aparte dagen af te nemen.

Wij zoeken ouders die per evenement de coördinatie op zich nemen. Dit wil zeggen: het aantal inschrijvingen bijhoudt, de hoofdcoach informeert zodat er trainers ingezet kunnen worden, rescue regelt, ribs regelt via de algemene ribcoördinator, tijden met trainers afstemt en communiceert met de zeilers, aanmelding regelt in Medemblik etc. Inschrijving is alleen mogelijk als je bereid bent om 1 weekend te coördineren. Heb je voorkeur voor een weekend, laat dit dan in de Laser appgroep 2023 weten (om het overzicht te bewaren: geen persoonlijke appjes naar coach, trainers of bestuur).

ZONDER DEZE HULP KAN HET PROGRAMMA NIET DOORGAAN. 

De Easter Regatta bij De KWVL van 8 t/m 10 april wordt niet begeleid vanuit De Vrijbuiter, maar is wel een leuk evenement om met elkaar heen te gaan. Eventueel kan er in overleg, een rescue rib ingezet worden door ouders bij voldoende deelname.

Buitenlandse evenementen zijn niet opgenomen in het programma dat De Vrijbuiter faciliteert. Mocht hier interesse in zjn, dan kan dit door ouders zelf geregeld worden. 

Inschrijven voor de trainingen en begeleiding voor de wedstrijden die De Vrijbuiter faciliteert, kan via de onderstaande links

 

Deadline inschrijving Medemblik: 31 maart

Training Medemblik 15-16 april 

 

Deadline inschrijving Medemblik: 31 maart 

Begeleiding U4 Medemblik 22-23 april

 

Deadline inschrijving Workum: 5 april

Begeleiding U4 Workum 6-7 mei

 

Deadline inschrijving Workum: 5 april

Begeleiding DYR 2023

 

Let op: wij maken kosten als je bent ingeschreven , we regelen immers trainers, onderdak etc. We kunnen daarom geen geld retourneren als je onverwachts niet meedoet.

Agenda

APR
7
Cursus Vaarbewijs 2

Clubhuis | GWV De Vrijbuiter

Dit is het inschrijfformulier voor de (fysieke) cursus Klein Vaarbewijs II op zondag 7 april 2024...

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: