Clubhuis Verkleind

Horeca per 1 juni vanaf 12:00 uur met 1,5 meter afstand geopend

Geplaatst op 30-05-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste Vrijbuiter-leden,

Het Coronavirus houdt ons allen in zijn greep en we zullen voorlopig nog gehouden zijn aan de nodige en inmiddels bekende regels. De weersverwachting voor het Pinksterweekend ziet er weer veelbelovend uit. Dat is prettig maar daardoor kan het ook te druk worden op onze haven.

De noodzakelijke 1,5 meter afstand van elkaar voor ieders veiligheid kan dan in het geding komen. Ook zijn veel openbare recreatiegebieden nog niet allemaal open hetgeen bij mooi weer tot extra aanloop van niet-leden op onze haven leidt. 

Goed nieuws is dat per 1 juni het Clubhuis weer opengaat als horeca gelegenheid. Op reservering zal er in het Clubhuis gegeten kunnen worden volgens de regels die in het Clubhuis-horeca protocol zijn opgesteld. Dit protocol zal worden gepubliceerd op het informatie scherm in de hal van het Clubhuis. Het terras zal open gaan en ook daar gelden de regels zoals deze in het protocol zijn opgenomen. In het Clubhuis zal duidelijk worden aangegeven hoe de routing zal zijn m.b.t. bestellingen voor op het terras.    

Sinds 18 mei gelden nog steeds de volgende extra maatregelen op onze vereniging:

1.     Het verenigingsterrein is alléén toegankelijk voor leden

2.     Het meebrengen van introducés is niet toegestaan

3.     Het recreëren op de dam en Hogerwal is niet toegestaan (zie hieronder)

4.     We houden te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar

Per 29 mei zal punt 3 versoepeld en gewijzigd worden in: Beperkt recreëren op de dam en Hogerwal is toegestaan. Onder beperkt recreëren wordt onder andere verstaan: het zonnen op een badlaken, het zwemmen voor de haven in het water en picknicken. Het beoefenen van een balspel is (nog) niet toegestaan. Tevens mogen leden en ligplaatshouders – evenals voorheen - gebruik maken van de vaste banken en tafels op de dam of een eigen stoel, mits men op 1,5 meter afstand van elkaar blijft.

Ook de komende dagen en periode wordt toegezien op het naleven van de afgegeven maatregelen. Dat betekent dat u gevraagd kan worden naar uw lidmaatschap. Wellicht ervaart u dat als streng of vervelend maar we hopen op uw begrip in deze periode.

Het Bestuur GWV De Vrijbuiter

bord-slagboom

Agenda

MRT
27
Cursus Vaarbewijs 1 (K.W.V.L.)

Clubhuis | 09:30 - 17:00 | Societeit KWVL

APR
10
Vaarbewijscursus 2 (GWV De Vrijbuiter)

Clubhuis | 09:30 - 17:00 | Clubhuis GWV De Vrijbuiter

Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: