jeugd-op-de-dam

Club van 100

nieuwsbanner

2022 is het jubileumjaar waarin we tijdens diverse gelegenheden het 100-jarig bestaan van de Vrijbuiter gezamenlijk feestelijk gaan vieren.

Een bijzonder eeuwcadeau aan de vereniging past bij deze gelegenheid.

 In de afgelopen weken zijn kleurrijke wimpels gemaakt door creatieve leden, met herkenbare Vrijbuitermaterialen, van zeilen tot te klein geworden polo’s.  

Door het “verkopen” van deze unieke 100 wimpels ad € 100,- per stuk brengen we een prachtig bedrag bij elkaar, zodat letterlijk en figuurlijk ‘samen de slingers opgehangen worden’.

 De wimpels zijn genummerd en worden op volgorde van bestelling, gereserveerd op naam, opgehangen aan een vlaggenlijn in het clubgebouw. Na de slotavond krijg iedereen zijn/haar wimpel(s) en wordt, door onze eigen notaris, een mooie prijs onder de verkochte nummers verloot. 

Wat is het cadeau?

Afhankelijk van de opbrengst maakt de commissie een selectie uit alle ingestuurde ideeën. De deelnemers van “de club van 100” wordt gevraagd ideeën aan te leveren en in overleg met de commissie 100 jaar wordt het cadeau gekozen.

Kortom, doe mee!   Wees er snel bij, want OP = OP.

Zie verder de website. Via de knop met de officiële 100jaar-wimpel van gaan we iedereen op de hoogte houden van de stand. 

Vul het inschrijfformulier in en doe gelijk de betaling via deze link

Het oorspronkelijke plan om tijdens de laatste ALV te starten met de Club van 100 is geannuleerd door de geldende de corona maatregelen, daarom starten we nu op deze wijze. 

 Met dank voor de bijdrage,

Commissie 100 jaar

Agenda 100 jaar

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
logo-100-jaar
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: