Logo GWV De Vrijbuter

WAW verkleind

Woensdag Avond Wedstrijden

 

De Woensdag Avond Wedstrijden gaan weer beginnen.

We gaan er weer een gezellig seizoen van maken en starten feestelijk met de eerste WAW op woensdag 27 april (Koningsdag).

Ook dit jaar staan er weer 18 WAW's op het programma vanaf 17-04 t/m 21-09. In de zomer houden we een korte pauze en ook op 4 mei wordt er niet gevaren.

 

Vind hier de Aankondiging met de exacte data en het startrooster.

Vind hier de vernieuwde banenkaart voor 2022.

Vind hier de wedstrijdbepalingen voor 2022.

 

Voor dit jaar worden de tot nu toe gebruikte SW-cijfers opnieuw bekeken. Verschillende deelnemers hebben ons gevraagd nog eens goed te kijken naar de te hanteren SW-cijfers en dat zijn wij aan het doen. Dit heeft tot gevolg dat wij voor de 1e WAW nog geen uitslag kunnen opmaken voor de deelnemers die onder SW zeilen. Vóór de 2e WAW zullen wij de nieuwe SW-cijfers publiceren en tesamen met de uitslag van de 2e WAW zal dan ook de uitslag van de 1e WAW worden gepubliceerd.

 

De inschrijving is geopend.

 

De Woensdag Avond Wedstrijden kunnen alleen georganiseerd worden als dit door iedereen ondersteund wordt. Bij de inschrijving kan er een keuze gemaakt worden hoe deze ondersteuning plaats kan vinden, meerdere keuzes zijn mogelijk. Help een keer mee op de Starttoren of in de Rescueboot. In de aankondiging is te lezen hoe deze ondersteuning gecompenseerd wordt in de einduitslag.

 

Zie hier de inschrijvingen tot nu toe.

 

De wedstrijdcommissie.

IMG 0006 (Small)

Wedstrijden

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Gemeten  08:00
Temp7°C
WindW1 bft
LV93  
Logo GWV De Vrijbuter
Gooise Watersport Vereniging
De Vrijbuiter

Volg ons via: