__________________________________________  

Nieuws 

__________________________________________ 

 • Parkeren 19 april! Omdat komend weekend de Primus Inter Pares verzeild wordt én het Jeugdzeilen weer start met de lessen zullen er slechts beperkte parkeermogelijkheden zijn bij de Vrijbuiter. Er zijn parkeerwachten aanwezig om alles in goede banen te leiden. 
 • Primus Inter Pares. Aanstaand weekend op 18 en 19 april vinden bij ons op de GWV De Vrijbuiter te Loosdrecht de jaarlijkse Primus Inter Pares wedstrijden plaats. De onderlinge strijd tussen de Kampioenen van 2014 in de diverse eenheidsklassen. Op zaterdag staan er 3 wedstrijden gepland en op zondag 2 wedstrijden en een afsluitende medalrace. De medalrace is nieuw dit jaar en telt 2x keer mee voor het eindklassement. De strijd zal daarmee tot en met de laatste wedstrijd uiterst spannend zijn! Lees hier verder! 
 • Op 2e paasdag bereikte ons het droevige bericht dat Rommie van der Klei, vrouw van Ere-lid Richard van der Klei, is overleden. Met heel veel herinneringen aan mooie reizen, vaartochten en wandelingen is het nu de laatste reis van Rommie.

  De crematieplechtigheid heeft in besloten kringen plaatsgevonden.

  Bestuur en leden van GWV De Vrijbuiter wensen Richard veel sterkte toe om dit zware verlies te kunnen verwerken.

 • Naar aanleiding van een bezoek van de milieuinspecteur van Waternet heeft het bestuur aanvullende milieu-eisen gesteld voor het onderhoud aan boten op de wal. Klik hier voor deze eisen.

 

Bestuur 

___________________________________________ 

 • Vrijbuiter Jaarboek. Zoals in de laatste Algemene Ledenvergadering aan de leden voorgesteld en geaccepteerd zal er aan het einde van dit jaar een Vrijbuiter Jaarboek gemaakt worden ter vervanging van het oude, vertrouwde Geusje. Heb je foto's, krantenartikelen, uitslagen, interviews, speciale momenten etc. stuur dit,  tezamen met een leuke verslaglegging  op naar secretaris.[antispam].@gwvdevrijbuiter.nl. Hoe meer informatie hoe beter!
 • Op de besloten pagina’s onder secretariaat/ bestuur staat de nieuwe ledenlijst per 01-01-2015.
 • Op de besloten pagina "mijn vrijbuiter" staat de lijst van nieuwe aspirantleden.

_____________________________________________ 

Jeugdzeilen 

___________________________________________  

 • Op deze site kun je onder Jeugdzeilen onze laatste Nieuwsbrieven vinden!

________________________________________ 

Roeien ____________________________________________   

 • Deze nieuwe tak van sport bij De Vrijbuiter maakt een zeer voorspoedige start mee! Inmiddels is er een vaste kern roeiers die ieder weekend, zolang er geen ijs op de plassen ligt, roeit. Jong, iets minder jong, mannen en vrouwen. En...er is nog voldoende plaats om mee te doen! Het is goed voor lijf en leden, een zeer milieuvriendelijke manier om van de plassen gebruik te maken. Voor meer informatie kijk elders op de site. Wil je (eenmalig) mee doen of wil je meer infomartie stuur een mail.

___________________________________________ 

Wedstrijdcommissie 

___________________________________________ 

Klik hier om alle info over het wedstrijdzeilen bij GWV De Vrijbuiter te lezen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Activiteiten komende periode 

 april

18 & 19 april PIP zeilwedstrijden 

 

mei 

9 & 10 mei Combi Loosdrecht

(jeugdzeilwedstrijden) 

Klik hier voor alle info
 

 juni 

 6 juni Watersportdag

in kader van "Watersportverbond 125 jaar" 

Info volgt

 

juli 

 

 Inloggen 


Klik op onderstaande flyer voor het originele formaat.  

  


 

Onze sponsors: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 


  


webmaster

 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.