____________________________________________

Nieuws

____________________________________________ 


 • Helaas heeft de vliegtuigramp met de MH17 ook leden van onze vereniging getroffen. Joris en Geertruud Heerkens hebben hun zus, zwager en nichtje verloren. Het verdriet is enorm en Bestuur en Leden wensen hen heel veel sterkte en leven intens mee.

 

 

 

 • Vrijbuiterweekend. 

  Afgelopen weekend was het 52e Vrijbuiterweekend, het grootste zeilweekend evenement met ruim 300 boten, 450  wedstrijdzeilers op het water verdeeld over 19 klassen. Zeilers van 7 tot 80+! Het was wederom een zeer geslaagd evenement. Onze wedstrijdleiding had mooie banen met lange kruisrakken uitgelegd waardoor de wedstrijdzeiler goed werd uitgedaagd. Met een doorgaans matige zuid tot zuidwesten wind zijn  alle 4 geplande wedstrijden gezeild.

   

  Traditioneel op ons Vrijbuiterweekend weer muziek van Paul Poulissen en een prima rijsttafelbuffet van Walter. Als toegift ’s avonds in een vol clubhuis de WK wedstrijd Nederland – Costa Rica.

   

  Als sluitstuk zondagmiddag de prijsuitreiking met wederom muziek van Paul Poulissen, een stalen model van een zeilboot met het Vrijbuiterlogo als schitterende prijs en een mooi erepodium voor de plaatsen 1, 2 en 3.

   

  De uitslagen en de foto’s om nog na te genieten kunt u vinden op www.vrijbuiterweekend.nl 

   

  Naast alle deelnemers ook bijzondere dank voor de 85 (!) leden/vrijwilligers die zich hebben ingezet om ons Vrijbuiterweekend voor de 52ste keer tot een succes te maken. We mogen trots zijn op De Vrijbuiter met zoveel leden, die zich actief inzetten en dat wij gezamenlijk en met veel plezier zo’n mooi weekend hebben beleefd.

   

  Karel de Boer

  Voorzitter Wedstrijdcommissie


 • Gelukkig hebben we de foto's....van weer een heel geslaagd Optimistenkamp. Klik hier... 

_____________________________________________ 

Bestuur 

___________________________________________ 

 • Vrijbuiter Jaarboek. Zoals in de laatste Algemene Ledenvergadering aan de leden voorgesteld en geaccepteerd zal er aan het einde van dit jaar een Vrijbuiter Jaarboek gemaakt worden ter vervanging van het oude, vertrouwde Geusje. Heb je foto's, krantenartikelen, uitslagen, interviews, speciale momenten etc. stuur dit,  tezamen met een leuke verslaglegging  op naar secretaris.[antispam].@gwvdevrijbuiter.nl. Hoe meer informatie hoe beter!
 • Op de besloten pagina’s onder bestuur/secretariaat staat de nieuwe lijst van aspirant leden per 29-06-2014.
 • Op de besloten pagina's onder secretariaat/bestuur staat het nieuwe overzicht van de leden per 1-1-2014 (link alleen voor leden met login).

____________________________________________ 

Roeien ____________________________________________   

 

(klik op deze foto voor een fotoverslag van deze dag)
 

 

 • Het hoofdmenu van onze website is uitgebreid met informatie over het roeien bij De Vrijbuiter! klik hier voor een directe link.

___________________________________________ 

Jeugdzeilen 

___________________________________________ 

 

Promofilm Jeugdzeilen bij de Vrijbuiter 

 

   

 

___________________________________________ 

Mededelingen 

__________________________________________  

 • image001In 2014 bestaat de 12-voets jol zeilklasse 100 jaar! Om dat te vieren is er een jubileum postzegel uitgebracht, die door iedereen is te bestellen. Klik hier.

___________________________________________ 

Wedstrijdcommissie 

___________________________________________ 

En de winnaar is....

 

DSCN2839A 

 

DSCN2843B 

 

 • Thijs Kort Kampioen der Kampioenen.  Afgelopen weekend, 26&27 april, is op de Loosdrechtse plassen de Primus Inter Pares gevaren (PIP). Aan de PIP deden dit jaar 11 nationale-, Europese- en Wereldkampioenen mee. Lees hier meer... of klik hier voor de site van KNWV met artikel en filmpje van de winnaar.
 • Onlangs is er in ons clubhuis een bijeenkomt geweest voor alle leden die ons graag willen helpen bij onze zeilwedstrijden. Of je nu zelf kinderen hebt zeilen, je graag met mensen om gaat en een leuke dag op en/of aan het water doorbrengt, het (wedstrijd)zeilen een warm hart toedraagt...het maakt niet uit welke reden je hebt...vrijwilliger zijn bij de Vrijbuiter is echt super leuk, leerzaam en gezellig.
  Klik hier voor de presentatie die alles uitlegt.

 

 

 

 

 

 

 

 Activiteiten komende periode 

5-6 juli 2014
12-14 augustus 2014

 

30 - 31 augustus 2014
Kampioenschap jeugdzelen

september

5 -6 september 2014
NK Randmeer


Inloggen

 


  


webmaster

 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.